Beantwoord

097 nummer bestaat niet

  • 8 juni 2019
  • 5 reacties
  • 4254 Bekeken

Ik heb sinds 16 mei 4g voor thuis, maar na circa 3 weken werkt het nog niet.
5 keer klantenservice gebeld.
1e x "wacht 24 uur, dan werkt het"
2e x "uw sim moet geactiveerd, u hoort van ons"
3e x "er is een grote storing, wacht 5 dagen"
4e x "ik maak een case aan, noteer uw nummer"
5e x "Uw 097 nummer bestaat niet in het systeem. Ook al vind ik uw order wel waar dat nr op staat. Ik zie ook dat u 180 euro voor de router heeft betaald. Ik kan geen andere sim aanmaken, want ik zie u niet als klant in het systeem. Ik kan ook niet zoeken op casenummer, kan hooguit nog een case aanmaken. Of probeer het bij een t-mobile winkel. Maar dat lost het waarschijnlijk ook niet op."
"Sorry, ik kan gewoon niets voor u doen."

HELP! Wat moet ik nu?!!!
Als ik het terugstuur (wat ik eigenlijk niet wil, ik wil Internet), dan is mijn bedenktijd van 15 dagen al verstreken?

Michiel Ludolphij
icon

Beste antwoord door Jaimy 9 juni 2019, 14:24

Hoi Michiel,Ik wil je allereerst verzekeren dat wij ontzettend hard naar een oplossing aan het zoeken zijn. Het klopt inderdaad dat er wat problemen zijn met de aansluiting van nieuwe klanten, en dat is natuurlijk absoluut niet waar wij voor staan en wat wij voor jou als klant willen. Mijn collega's zijn er daarom achter de schermen hard mee bezig. Wij doen er alles aan om dit zo spoedig mogelijk op te lossen!
Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 6
Badge +11
Je kunt 4G voor Thuis een maand testen. Na de eerste maand zit je aan het abo vast voor 1 jaar of 2 jaar. Als het al op 16 mei is gestart, zou ik het zaakje terugsturen als ik jouw was.

Als een mobiel abo niet vanaf dag 1 (of hoogstens dag 2) werkt en vooral als de klantenservice zo met je om gaat, dan rest zo snel mogelijk terugsturen denk ik.

3 weken is veels te lang, daarmee zit je al over een bedenktijd van 14 dagen en zul je in theorie je abo kosten over die 3 weken moeten betalen. Maar aangezien het niet werkt, zal je aanspraak kunne maken op compensatie.

T-Mobile als geheel heeft momenteel problemen met opnemen van nieuwe klanten (te weinig capaciteit). Wordt daar niet de dupe van zou ik zeggen, in de zin van dat men door laksheid/ondercapaciteit jouw een 1- of 2 jarig contract inrommeld. Het gedrag van de klantenservice kan in uiterste geval ook bewust zijn, ook al zal eenieder dat altijd ontkennen. Ze geven je in ieder geval niet aan dat je het zaakje beter direct terug kan sturen, maar laten gewoon de tijd verstrijken

Je kan altijd later nog een keer opnieuw bestellen. Als het dan weer niet direct werkt, dan moet je dus niet bij T-Mobile zijn voor internet.
Reputatie 7
Badge +19
Hoi Michiel,

Ik wil je allereerst verzekeren dat wij ontzettend hard naar een oplossing aan het zoeken zijn. Het klopt inderdaad dat er wat problemen zijn met de aansluiting van nieuwe klanten, en dat is natuurlijk absoluut niet waar wij voor staan en wat wij voor jou als klant willen. Mijn collega's zijn er daarom achter de schermen hard mee bezig. Wij doen er alles aan om dit zo spoedig mogelijk op te lossen!
Hallo Jaimy, fijn dat je reageert, ik voelde alsof er achter de klantenservice een onzichtbare wereld school, waar ook zij geen zicht in hebben. Ik ben uiteraard steeds vriendelijk gebleven tegen wie ik sprak, maar mijn wanhoop wordt wel versterkt door die onzichtbaarheid en ongrijpbaarheid.

Jij werkt dus daar waar het probleem zit of hebt daar zicht op? Kun je me eerlijk zeggen of ik binnen afzienbare tijd (een week?) internet ga krijgen? Kan ik niet een simkaart krijgen die wel werkt? Of zal ik de router eerst maar retourneren?
Met vriendelijke groet, Michiel Ludolphij
Reputatie 7
Badge +19
Hoi Michiel,

Dat snap ik! Met zulke problemen is het vaak ook voor de medewerkers onduidelijk waar de problemen precies inzitten. Dat komt omdat de specialisten er dan hard mee bezig zijn, en de oorzaak dan daadwerkelijk nog niet gevonden is. Het is dan lastig voor ons (klantenservice) om jullie van updates te voorzien, omdat er gewoonweg nog weinig te delen valt.

Het laatste bericht wat ik heb ontvangen, is dat verwacht wordt dat het aankomende week opgelost is. Daarbij moet ik je echter ook eerlijk zeggen dat ik dit niet met zekerheid kan beloven. Een nieuwe simkaart zou nu geen zin hebben, omdat het probleem in ons systeem zit.

Pas wanneer de problemen zijn opgelost, kan gekeken worden naar eventuele coulances - ook daar heb ik nu absoluut geen zicht op. Prioriteit is nu uiteraard om eerst het probleem zelf op te lossen.

Het is natuurlijk aan jou wat jij hierin beslist: de oplossing afwachten of inderdaad retourneren. Voor beide keuzes valt wat te zeggen en ik kan me enorm goed indenken hoe dit voor jou moet voelen. Daarvoor ook mijn oprechte excuses.

In elk geval hoop ik dat mijn eerlijkheid ervoor heeft gezorgd dat je de situatie wat beter begrijpt! En ik ga er voor nu vanuit dat dit heel snel door mijn slimme collega's wordt opgelost. ☺️
Ik waardeer je oprechte antwoord en geef het nog wat tijd.
Met vriendelijke groet, Michiel.

Reageer