Beantwoord

4G internet voor thuis.

  • 11 oktober 2019
  • 1 reactie
  • 1498 Bekeken

Ik heb al een aardig tijdje 4G internet voor thuis van jullie. Heb de router en externe antennen zelf gekocht bij jullie. Komt het er dan niet op neer dat ik simonly heb? Ik betaal 37,50 in de maand en niet 35,- in de maand.
icon

Beste antwoord door David 14 oktober 2019, 09:48

Hoi Jasper,Dat is dan inderdaad een Sim Only abonnement wat je bij ons hebt lopen, dat klopt helemaal! Het verschil in de prijs die je op dit moment ziet in de shop, is het feit dat de prijzen nogal eens wisselen. Toen jij jouw abonnement afsloot kreeg je €12,50 korting op de bundel, dus kom je inderdaad uit op €37,50. Op dit moment is het maandelijkse prijskaartje €35,- per maand.Ik weet overigens niet óf het op jouw huishouden van toepassing is, maar mocht er nog een ander T-Mobile abonnement zijn, dan kun je in aanmerking komen voor T-Mobile Klantvoordeel. Daarbij combineer je meerdere abonnementen voor extra voordelen, zoals korting. Wellicht gaat de vlieger niet op in dit geval, maar wilde het toch nog even aangekaart hebben!Mocht je nog andere vragen hebben voor ons, dan horen we het graag van je!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Jasper,

Dat is dan inderdaad een Sim Only abonnement wat je bij ons hebt lopen, dat klopt helemaal! Het verschil in de prijs die je op dit moment ziet in de shop, is het feit dat de prijzen nogal eens wisselen. Toen jij jouw abonnement afsloot kreeg je €12,50 korting op de bundel, dus kom je inderdaad uit op €37,50. Op dit moment is het maandelijkse prijskaartje €35,- per maand.

Ik weet overigens niet óf het op jouw huishouden van toepassing is, maar mocht er nog een ander T-Mobile abonnement zijn, dan kun je in aanmerking komen voor T-Mobile Klantvoordeel. Daarbij combineer je meerdere abonnementen voor extra voordelen, zoals korting. Wellicht gaat de vlieger niet op in dit geval, maar wilde het toch nog even aangekaart hebben!

Mocht je nog andere vragen hebben voor ons, dan horen we het graag van je!

Reageer