Beantwoord

4G loopt automatisch door zonder mb aanvuller

  • 4 juni 2019
  • 1 reactie
  • 3702 Bekeken

Ik heb een unlimited 4g voor thuis bundel. De 100 gratis GB per maand, de 5 GB per dag en de 2 GB mb-aanvuller zijn allemaal op. Toch werkt mijn 4g nog steeds, zowel voor 4g apparaten als apparaten die alleen met router verbonden zijn (terwijl ik geen nieuwe 2 GB mb-aanvuller heb gekocht). Het aantal gebruikte mb’s in de t-mobile app worden ook hoger. Nou vind ik dit niet erg, scheelt mij weer constant aanvullen, maar ik heb geen zin om aan het eind van de maand een hoge factuur binnen te krijgen. Dus ik weet niet of het beleid verandert is en unlimited eindelijk eens echt unlimited betekent of dat het een fout is van t-mobile?
icon

Beste antwoord door Hajar 7 juni 2019, 11:43

Hi kok24,Ik wil graag met je meekijken. Kun je mij een privébericht sturen met je 097-nummer, naam, geboortedatum, adres en laatste 4 cijfers van je iban? Ik zie je bericht graag tegemoet!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi kok24,

Ik wil graag met je meekijken. Kun je mij een privébericht sturen met je 097-nummer, naam, geboortedatum, adres en laatste 4 cijfers van je iban? Ik zie je bericht graag tegemoet!

Reageer