Beantwoord

4g voor thuis is dramatisch

  • 12 juli 2018
  • 4 reacties
  • 2337 Bekeken

Ik ben verre van tevreden. Meerdere malen per dag loopt het internet vast. De router geeft alles groen aan maar alle apparaten zitten zonder internet. Daarnaast wordt ik helemaal gek van het upgraden van het abonnement. Unlimited?? Graag een oplosing voor dit mega instabiele netwerk. Tussen 21-2130 is het het ergst. Valt meerdere malen uit. Blijf aan het resetten!
icon

Beste antwoord door tmoesel 13 juli 2018, 16:33

@anoniem30 Wat bedoel je met 'router geeft alles groen'?

Log eens in op de router op http://192.168.8.1 via een bekabelde verbinding. Dat moet eigenlijk altijd werken.

Dan eens kijken of dat ook via wifi lukt. Met veel resetten bereik je eerder het tegenovergestelde, vooral voor het wifi en 4G gedeelte.Het lijk erop dat het signaal prima is, maar dat kan ook 3G zijn en maar dat kan behoorlijk traag uitpakken. Of wel 4G, maar dan is het backbone netwerk van T-Mobile traag voor jouw verbinding.Die ander op het bewuste tijdstip eens een speedtest op https://www.speedtest.net en post de URL van het resultaat.
Bekijk origineel

4 reacties

Mischien is een wifi versterker kopen een optie?
Dank voor je reactie! Probleem is dat het internet het helemaal niet doet. Zit naast de router?
ja dan word het lastig, heb je al gekeken of er veel tv schotels in de buurt zijn? Dat kan namelijk ook voor storingen zorgen of een andere router aanschaffen?
Reputatie 6
Badge +11
@anoniem30 Wat bedoel je met 'router geeft alles groen'?
Log eens in op de router op http://192.168.8.1 via een bekabelde verbinding. Dat moet eigenlijk altijd werken.
Dan eens kijken of dat ook via wifi lukt. Met veel resetten bereik je eerder het tegenovergestelde, vooral voor het wifi en 4G gedeelte.

Het lijk erop dat het signaal prima is, maar dat kan ook 3G zijn en maar dat kan behoorlijk traag uitpakken. Of wel 4G, maar dan is het backbone netwerk van T-Mobile traag voor jouw verbinding.

Die ander op het bewuste tijdstip eens een speedtest op https://www.speedtest.net en post de URL van het resultaat.

Reageer