Vraag

4G voor thuis mb's toevoegen router pakt niet op

  • 9 november 2020
  • 3 reacties
  • 166 Bekeken

Goedemiddag,

Ik heb een 4g voor thuis abbonement en het modum wat je erbij kon kopen van huawei.

Dit werkte aan het begin prima, het werkt niet fijn met het toevoegen van mb’s zeker niet dat als ze op zijn je maar 2mb per keer kan toevoegen. Hier ben je na 1 netflix aflevering al door heen. Maar goed daar kan ik mee leven als mijn box ook goed mee zou werken. 

Als ik via de app op mijn mobiel mb’s toevoeg lijkt de box ze meestal niet te pakken en blijft mijn internet traag. ik moet dan hem modum opnieuw opstarten om hem te laten werken. Dit is echt heel irritant.

Als ik het dan via een ander apparaat doe ging het eerder beter maar ook dat werkt nu niet meer. Ik moet het modum nu soms wel 10x per week opnieuw opstarten.

Is dit op te lossen?


3 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hi @KimW1998 

Ik wil graag met je meekijken naar een oplossing. Kun je mij 3 voorbeelden van datum en tijdstip geven waarop je dit ervaart? Dan zet ik dit door naar onze technische specialisten. Ik zie je bericht graag tegemoet!

hey @Hajar

het gebeurd echt random meestal s’avonds maar dat komt ook omdat dan ook mijn dagelijkse mb op is waardoor ik moet bijvullen.  dit is bijv. 2-11 gebeurd en 5-11 8-11 denk allemaal een beetje rond 8 uur s’avonds. maar dit hangt er echt vanaf wanneer ik bijvul en dan is het gewoon random wanneer die hem niet goed pakt.

Reputatie 7
Badge +20

Hi kim,

Ik heb je case doorgezet naar onze specialisten. Ik heb je ook een privébericht gestuurd voor wat meer informatie. Ik hoop dat het snel wordt opgelost!

Reageer