Beantwoord

aanvuller van 4g voor thuis werkt niet meer

  • 25 oktober 2020
  • 16 reacties
  • 678 Bekeken

Tot voor kort ging het prima. 2gb aanvuller en ik kon verder gebruik maken van internet. Sinds een paar weken werkt dit niet meer. Nadat ik de aanvuller gebruik gebeurt er niets. De aanvuller blijft op 2000 staan en het internet blijft draaien en ik krijg geen internet. Al geprobeerd de klantenservice te pakken te krijgen. Na 1 ½ uur in de wacht wordt gezegd dat er niets aan te doen is, verkeerde afdeling en kon niet doorverbinden. Vandaag weer geprobeerd. Na 3 kwartier krijg ik een medewerker, verkeerde afdeling ik kan niets doen. Gevraagd naar email om een klacht in te dienen en dan wordt de lijn verbroken. Kortom ik ben een beetje klaar met tmobile. Je krijgt zogezegd onbeperkt internet maar ik heb niets, behalve elke dag de 5 gb. Dus als dit op is kan ik niet werken, geen tv kijken, niets. En dat in deze tijd waarin we hiervan toch een beetje erg afhankelijk zijn. Wie kan mij adviseren wat te doen????

icon

Beste antwoord door Evy 5 november 2020, 14:17

Hi @kees_en_petra 

Ik kan me goed voorstellen dat het geduld op raakt. Ik ben dan ook gelijk gaan kijken wat de status is van het onderzoek! Onze netwerkspecialist heeft jouw case moeten doorzetten naar de IT-afdeling, dit is dan ook gelijk de reden waarom het wat langer duurt dan normaal. Geen zorgen, de case staat nog open wat inhoud dat we op de achtergrond druk voor je bezig zijn. Hopelijk kunnen we nog iets meer van jouw geduld vragen, ik ga er vanuit dat er zeer binnenkort hier meer informatie over is. Mocht je in de tussen tijd vragen hebben, laat je het dan weten? We helpen je graag verder!

Bekijk origineel

16 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hi @kees_en_petra 

Excuses voor het ongemak! Ik zie dat je inmiddels mijn collega hebt gesproken en dat er een case is aangemaakt voor onze technische specialisten. Zij gaan dit verder onderzoeken en oplossen! Je kan binnen 7 werkdagen een terugkoppeling verwachten. 

Als je in de tussentijd nog andere vragen hebt, laat het mij weten!

Hallo Hajar, bedankt voor de reactie. Ik vind 7 dagen echter veel te lang. Zoals ik aangaf moet ik gezien de huidige omstandigheden thuis werken en heb ik videogesprekken voor mijn werk. Dat vergt teveel mb 's waardoor ik hierin beperkt ben. Dat kan toch niet de bedoeling zijn! Ik ga ervan uit dat mijn probleem snel wordt opgelost. Ik heb tenslotte niet voor niets onbeperkt internet gekocht. 

 In de avonden kan ik niet eens even tv kijken omdat de mb's op zijn. Zonder verdere afleiding in deze tijd is dat echt heel vervelend en eenzaam. 

Ik verwacht een snelle oplossing.

Reputatie 7
Badge +20

Hi @kees_en_petra 

Je case is doorgezet naar de specialisten en zij gaan dit zo snel mogelijk proberen op te lossen. Wij houden altijd 7 werkdagen aan als indicatie, maar het kan zeker zijn dat je al eerder een terugkoppeling krijgt. 

Ik wil me hier bij aansluiten. Regelmatig is er geen data overdracht meer na het aanvullen van de GB's.

Hierover heb ik reeds contact gezocht met T-mobile. Probleem was dat de snelheid terugliep naar 0.

Werd teruggebeld en vriendelijk geholpen. Dit heeft ertoe geleid dat er een nieuwe sim kaart is verstuurd.

Helaas nog geen definitieve oplossing aangezien er iedere keer als de data op is ik wel kan aanvullen, maar dat er geen verbinding meer lijkt te zijn. Ben benieuwd wat er voor oplossingen zijn.

Reputatie 7
Badge +20

Hi @John&Mandy 

Ik heb voor jou ook een case aangemaakt zodat onze specialisten dit verder kunnen onderzoeken. Dit is natuurlijk niet de normale gang van zaken en hoop dat het snel wordt opgelost!

Goedemorgen, 

Inmiddels is het 11 dagen geleden dat er een case voor mijn probleem is aangemaakt. Ik zou binnen 7 dagen een reactie krijgen. Tot op heden niets gehoord!! 

Ik vind dit zeer kwalijk. Sinds die tijd heb ik problemen met de aanvuller en durf ik bijna geen tv te kijken omdat ik anders niet meer kan werken doordat ik geen mb's meer beschikbaar heb. Ik verwacht een zeer snelle reactie!!

Groet Petra 

Reputatie 6
Badge +8

Hi @kees_en_petra 

Ik kan me goed voorstellen dat het geduld op raakt. Ik ben dan ook gelijk gaan kijken wat de status is van het onderzoek! Onze netwerkspecialist heeft jouw case moeten doorzetten naar de IT-afdeling, dit is dan ook gelijk de reden waarom het wat langer duurt dan normaal. Geen zorgen, de case staat nog open wat inhoud dat we op de achtergrond druk voor je bezig zijn. Hopelijk kunnen we nog iets meer van jouw geduld vragen, ik ga er vanuit dat er zeer binnenkort hier meer informatie over is. Mocht je in de tussen tijd vragen hebben, laat je het dan weten? We helpen je graag verder!

Nou, eerlijk gezegd is mijn geduld wel op. Ik snap ook niet waarom het zo lang moet duren. Uit alle berichten begrijp ik dat dit al heel lang speelt en er nog steeds geen oplossing is. Een oplossing zou zijn om gewoon echt onbeperkt internet te verschaffen zonder de beperking van de 100 gb en verder internet mondjesmaat. Zolang tmobile geen oplossing heeft lijkt me dat de enige mogelijkheid om nog een beetje klantvriendelijk te zijn. Tenslotte is tmobile al geruime tijd in gebreke en tmobile dient dit passend op te lossen. Ik ga ervan uit dat deze oplossing wordt uitgevoerd en ik echt onbeperkt internet kan gebruiken. 

En weer een avond zonder internet dus niet werken niet tv kijken!! 

Echt balen.

Tmobile kan niet leveren wat is afgesproken en waarvoor ik betaal. Bij deze zeg ik dus mijn abonnement voor tmobile thuis op. Ik ontvang hiervan graag een bevestiging. 

Na telefonisch overleg met een medewerker is mij verzocht eens metingen te verrichten betreffende het niet meer doorlopen van de GB’s na aanvullen.

Hieronder de resultaten van 2 avonden tv kijken. Sowieso continue de data in de gaten houden om op tijd aan te vullen is zeer irritant. Wat is nu 5GB op een dag?

Afijn 6-11 geen storingen kunnen waarnemen. Wel zeer traag internet. zie de resultaten voor details.

Op 7-11 ging het mis.om 16:51. Zeer traag internet en wazig beeld van de tv-app tot gevolg.

Daarop een speedtest uitgevoerd voor een reboot van het modem om uit te sluiten dat het modem een probleem is. Na reboot en 2GB verder een gelijke snelheid (16:56 vs 17:53)

Rest van de avond trubbles , om 21:41 blijft de GB aanvuller op 2000 staan en loopt niet terug. Geen verbinding meer. Modem weer resetten. Hierna weer internet maar nog steeds traag.

Ik hoop dat T-mobile met deze data het probleem kan vinden. Dit is de 35€ p.m. niet waard

 

Reputatie 6
Badge +8

Hi @kees_en_petra 

Op 6-11 heeft onze IT afdeling geprobeerd contact op te nemen met jullie, er nam helaas niemand op! Daarnaast is er een mail verstuurd met het verzoek om terug te bellen, hebben jullie dit ontvangen? Ik hoor het graag van je of er inmiddels contact is geweest! :smile:

@John&Mandy 

Super, dit zijn nog eens voorbeelden! Ik ga dit direct doorzetten naar de juiste afdeling. Zodra hier meer informatie over is nemen zij persoonlijk contact op met jou. 

Goedemorgen, 

Ik heb vanmorgen de klantenservice gebeld maar werd daar niet vrolijk van. Er was niets te melden, alleen dat het probleem  nog niet verholpen is. Maar ja dat wist ik natuurlijk al lang. 

Zoals ik in mijn vorige bericht vermeldde ben ik er helemaal klaar mee. Tmobile levert niet en weet niet of en wanneer dat wel kan. Omdat er sprake is van wanprestatie is dit een rede om het abonnement te beëindigen. Ik verwacht een bevestiging van de opzegging ivm wanprestatie. 

Goedenavond, 

Het is inmiddels 17 dagen geleden dat ik deze topic begonnen ben. Al eerder heb ik mijn klachten uitgezet bij de klantenservice en ik heb nog steeds geen reactie gekregen. En mijn problemen zijn er nog  steeds.   Ik voel me in de steek gelaten door tmobile. 

Kan iemand aangeven hoe het ermee staat en hoe tmobile dit gaat oplossen. 

Reputatie 7
Badge +20

Hi @kees_en_petra 

Ik begrijp dat het al lang duurt. Dit is een bekende storing bij ons en onze technische afdeling is heel hard bezig met een oplossing. Het duurt langer dan verwacht, maar weet dat ze achter de schermen echt heel druk bezig zijn. Het enige wat je nu zou kunnen doen is je modem herstarten zodat de MB-aanvuller weer goed werkt. Zodra het is technische issue opgelost zullen we het met je delen en dan kijken we voor een passende oplossing ook voor jou. Tot die tijd kan ik alleen excuses aanbieden voor het ongemak en hopen dat het snel wordt opgelost.

Je kan zeggen wat je wil maar t-mobile doet toch niks. Hoor dit uit veel hoeken. Wanneer je vraagt wat de status is krijg je simpelweg geen reactie. 
 

 Zegt genoeg toch? Al vanaf 2017 bezig zijn met een simpele push notificatie. 

Reageer