Beantwoord

Internet buitengebied probleem

  • 15 januari 2019
  • 1 reactie
  • 4664 Bekeken

Hallo,
Ik heb internet in het buitengebied van t mobile, alleen het abbonement zonder de router, alleen is het 4G bereik erg slecht hier, is. Het mogelijk dit bereik te verbeteren? Of desnoods het. Abbonement om te zetten in bedraad internet
icon

Beste antwoord door David 18 januari 2019, 15:30

Hoi @es389,Zonde dat je geen goed internet hebt! Zou je kunnen aangeven wat er precies aan schort? Heb je bijvoorbeeld een wegvallende verbinding of is het erg langzaam?Heb je de router al eens op verschillende locaties getest? We kunnen het abonnement niet omzetten in een abonnement van T-Mobile Thuis, maar je kunt wel een melding over het bereik indienen op onze dekkingskaart. Onze netwerkspecialisten kunnen dan kijken wat de oorzaak is en hoe dit op te lossen is!Als wij je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi @es389,

Zonde dat je geen goed internet hebt! Zou je kunnen aangeven wat er precies aan schort? Heb je bijvoorbeeld een wegvallende verbinding of is het erg langzaam?

Heb je de router al eens op verschillende locaties getest? We kunnen het abonnement niet omzetten in een abonnement van T-Mobile Thuis, maar je kunt wel een melding over het bereik indienen op onze dekkingskaart. Onze netwerkspecialisten kunnen dan kijken wat de oorzaak is en hoe dit op te lossen is!

Als wij je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat graag!

Reageer