Beantwoord

KPN schrapt datalimiet internet buitengebied!

  • 1 augustus 2017
  • 98 reacties
  • 9691 Bekeken


Toon eerste reactie
This topic has been closed for comments

98 reacties

Reputatie 1
Hi allemaal,

Er is helaas geen nieuws te melden, anders had ik dat natuurlijk graag gedaan! Het bericht van mijn collega van 4G voor Thuis, Viola, is dus de laatste update. Mocht er iets te melden zijn, laten we het weten.


Oké, maar er zal in september wel een reactie moeten komen van T-Mobile, anders denk ik dat steeds meer mensen eieren voor hun geld kiezen.
Ik snak ernaar om weer onbeperkt naar Netflix te kunnen kijken (overdag ;-))
Reputatie 2
KPN heeft nu een wachttijd van 3 weken, en ik heb 45 minuten moeten wachten aan de telefoon maar goed dat had ik er voor over.
Reputatie 2
Wachttijd blijkt toch een stuk korter krijg morgen het modem al geleverd 😉
Zo, KPN is besteld, zodra ik weet wanneer de spullen bezorgd gaan worden (KPN noemt 3-4 weken) kan T-mobile eruit.

Is er nog iemand op zoek naar een Huawei 4G modem?
Reputatie 6
Badge +11
Is er nog iemand op zoek naar een Huawei 4G modem?
Z.s.m. op marktplaats zetten zou ik zeggen. Ik zie zelfs 2de hands prijzen die hoger zijn globale nieuwprijzen, wat makkelijk kan komen doordat dit apparaat veel door operators wordt (bij)geleverd. Maar dit soort telecomhardware wordt snel overtroffen door efficientere varianten en dan blijf je er mee zitten.
Reputatie 2
Denk dat ik ook maar ga proberen een kpn abb te nemen. Ben die data limiet zat, net zo zat als die zogenaamde unlimited data van T-mobile genaamd 64/64 KA BEE (Grote B, dus wordt geadverteerd als BYTES.) terwijl we het over Kbit/s hebben, 8 kilobyte per seconden dus. Ga daar maar een average website mee openen.

T-mobile jaagt aan alle kanten hun klanten weg.

ps. Laten we duidelijk zijn, ik vind T-mobile's kwaliteit van netwerk top, helemaal niks te klagen. De implementatie is k.u.t.
Net 6 weken klant maar ga hem maandag meteen weer inruilen voor KPN onbeperkt 4G.

Zal wel probleem worden daar ik niet in een buitengebied zit....:(
Ik heb het nu bij 2 buren geïnstalleerd en de snelheid viel mij niet tegen.
Bij speedtest.net paar keer download 45 en upload 7.
Dat is minder dan T-Mobile maar zeker niet slecht en onbeperkt.
Ben nu nog meer aan het twijfelen om over te stappen.
Ik ben sinds vrijdag over op KPN en zie wat betreft snelheid eigenlijk geen verschil. Voor ons waren het uitblijven van een reactie van T-mobile en een goedkoper abonnement + onbeperkt data + gratis 4G router van KPN de reden om over te stappen. Helaas zitten we nu nog wel met een router van T-mobile waar we € 200,- voor moesten betalen en welke we nu aan de straatstenen niet kwijt raken. Een slimme zet van T-mobile omdat zij zo geen kosten van een router hoeven te dragen wanneer een klant overstapt naar een ander provider.
Reputatie 3
Badge +2
Ik heb mijn router binnen een uur verkocht op marktplaats voor een alleszins redelijke prijs
Ik ben ook reuze benieuwd naar de vorderingen van 4g voor thuis. Het zou fijn zijn om te blijven bij t-mobile (heb er werkelijk alles lopen). Maar mijn geduld speelt parten ;-)

Kom op T-Mobile Datavrij 4g!
Reputatie 2
Tjah hier ook.
T-Mobile, waar blijft een inhoudelijke reactie op dit bericht? Er zijn inmiddels 2 maanden verstreken....
Reputatie 2
lol-mobile
Reputatie 7
Badge +20
Hi allemaal,

Ik weet dat jullie op een inhoudelijke update aan het wachten zijn. Wij zijn momenteel de mogelijkheden aan het onderzoeken en wij zullen begin volgend jaar met een update komen!
Reputatie 2
Joepie.
Hi allemaal,

Ik weet dat jullie op een inhoudelijke update aan het wachten zijn. Wij zijn momenteel de mogelijkheden aan het onderzoeken en wij zullen begin volgend jaar met een update komen!

Wat voor update? Dezelfde aanbieding als KPN? Of een zoethoudertje, zoals wel vaker bij tmobile.
Reputatie 2
Waarschijnlijk wat ze eerder van plan waren bij die survey.

R.I.P 4GvT
Reputatie 1
Die survey was er neem ik aan niet voor niks. Ook werd die gehouden toen KPN nog niet limiet vrij was...
Ik ga ervan uit dat de resultaten van de survey helder waren maar dat de ontwikkelingen rond KPN wel degelijk gaan meespelen I het nieuwe aanbod. Het is alleen jammer dat het zo lang moet duren!
Dag Viola, inmiddels weer drie maanden verder en volgens mij onderneemt T-Mobile nog steeds geen actie om net als KPN het datalimiet af te schaffen. Of vergis ik mij daar in?
Als jullie T-Mobile niet mee gaat, zal ik ook afscheid gaan nemen van jullie en vast velen met mij. Dat kan toch niet de bedoeling van dit product zijn of wordt er door TM verder niet meer geïnvesteerd in buitengebiedklanten?

Gr. Epseman
Reputatie 7
Badge +20
Hi Epseman,

Zoals Hajar hierboven aangeeft is er op dit moment nog niets nieuws bekend. We verwachten begin 2018 weer met nieuws te komen, dus nog even geduld!
Reputatie 2
Het is al bijna half januari, al wat nieuws? Wordt dat weekendvrij gedoe een beetje zat..
Reputatie 7
Badge +20
Hoi lezers,

Zoals gezegd zouden we het laten weten wanneer er nieuws is en dat is er! We gaan vanaf 29 januari Unlimited 4G voor Thuis aanbieden! 😃 Lees er alles over in onze FAQ en stel daar ook gerust jouw vragen. We helpen je daar dan graag verder!

Om het overzicht te bewaren gaat dit topic op slot.