Beantwoord

Resetten van B618 LTE Router

  • 4 juli 2018
  • 4 reacties
  • 3750 Bekeken

L.s.
Router doet wat hij moet doen, maar....
heb het fabriekswachtwoord gewijzigd op 192.168.8.1
bij het opnieuw inloggen herkent het programma het nieuwe wachtwoord niet,
Gepleegde acties;
1/fabriekswerkwoord wordt niet herkent
2/uit zetten en opnieuw heeft ook geen resultaat.

vraag; hoe ressen ik de router en/of hoe zet ik,hem terug naar de fabrieksinstellingen
hoor graag,
met vr.gr.
koene
icon

Beste antwoord door David 5 juli 2018, 12:33

Hoi Koene,Er zijn wat privégegevens uit jouw bericht verwijderd, omdat dit een openbaar bericht is. Iedereen kan dus meelezen en als er een kwaadwillend iemand bij zit, kan die met je gegevens aan de haal. Het is dus verstandig om geen privégegevens openbaar te delen.Wat betreft jouw vraag: Aan de onderkant zit een knop om jouw router te resetten. In de handleiding van jouw router vind je een overzicht van alle knopjes op de router en waar de resetknop dan precies zit. Je vindt deze info op pagina 2 en 3 (Resetknop vind je onder punt 9). Met deze reset zou het allemaal weer goed moeten komen! Kun je dit eens testen en laten weten of het is gelukt?
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Koene,

Er zijn wat privégegevens uit jouw bericht verwijderd, omdat dit een openbaar bericht is. Iedereen kan dus meelezen en als er een kwaadwillend iemand bij zit, kan die met je gegevens aan de haal. Het is dus verstandig om geen privégegevens openbaar te delen.

Wat betreft jouw vraag: Aan de onderkant zit een knop om jouw router te resetten. In de handleiding van jouw router vind je een overzicht van alle knopjes op de router en waar de resetknop dan precies zit. Je vindt deze info op pagina 2 en 3 (Resetknop vind je onder punt 9). Met deze reset zou het allemaal weer goed moeten komen! Kun je dit eens testen en laten weten of het is gelukt?
Beste David,
reset werkt goed
dank voor de info
👋👋👀
Beste,
Betreft m.b.v. wachtwoord router B618 LTE 192.168.8.1 benaderen
wifi ontvangst is goed.
het lukt niet via de site 192.168.8.1 in te loggen, noch de Wlan noch het fabriekswachtwoord wordt herkent.
graag uw advies
met vr.gr.
Reputatie 4
Badge +17
Hoi Dibbel,

Erg vreemd. Heb je de reset knop voor minimaal 10 seconden ingedrukt gehouden? Alleen dan wordt de reset goed en volledig uitgevoerd.

Na het resetten van je modem zou je toegang moeten krijgen met behulp van het wachtwoord die onder je modem staat genoteerd (device password). Controleer goed of er geen spatie voor of na je wachtwoord staat en dat je alle hoofdletters daadwerkelijk als hoofdletter hebt genoteerd!

Ik ben benieuwd naar je reactie Dibbel. 🙂

Reageer