Beantwoord

Wanneer komt er een aanpassing in het 4G voor Thuis pakket die het werkzaam maakt?

  • 13 november 2018
  • 1 reactie
  • 2076 Bekeken

[h4]Na alle reacties op Unlimited 4G voor Thuis klinkt mooi maar is het niet en het enorme gebrek aan reactie vanuit T-Mobile behalve het feit dat er al 8 maanden wordt gewerkt aan een fatsoenlijke oplossing nu nog maar eens de directe vraag:[/h4]

Wanneer gaan jullie eindelijk de problematiek eens aanpakken die de misleide gebruiker van dit product ervaren?

De 100GB data is veel te weinig voor een gezin en de aanvullers zijn een lachertje en de grootste bron van ergernis. Dit product wordt gebracht als een vervanger voor een vaste lijn maar komt door deze beperkingen nog niet in de buurt en is een miskoop.
Unlimited is hierdoor zeer limited of wordt in ieder geval als zeer limited ervaren.
icon

Beste antwoord door David 13 november 2018, 12:01

Hi FrankHop,Het topic waar je naar refereert, en zelf ook al op hebt gereageerd, is het verzameltopic waar we (indien beschikbaar) updates plaatsen. Het is dan ook niet nodig om losse topics over te openen. Ik verwacht in de nabije toekomst geen nieuwe updates of ontwikkelingen voor Unlimited 4G voor Thuis.Dit topic gaat op slot.
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi FrankHop,

Het topic waar je naar refereert, en zelf ook al op hebt gereageerd, is het verzameltopic waar we (indien beschikbaar) updates plaatsen. Het is dan ook niet nodig om losse topics over te openen. Ik verwacht in de nabije toekomst geen nieuwe updates of ontwikkelingen voor Unlimited 4G voor Thuis.

Dit topic gaat op slot.