Beantwoord

Wi-Fi huawei modem valt telkens uit

  • 25 april 2018
  • 1 reactie
  • 3578 Bekeken

Ik heb een modem van huawei, met 4 g voor thuis. Dit is reeds mn tweede
Nu valt continue de WiFi uit. Herstart resetten alles gedaan maar probleem blijft
Ik zit in een buiten buitengebied dus heb geen 3'of d'r
Graag reactie wat te doen
icon

Beste antwoord door tmoesel 26 april 2018, 14:30

Dit andere topic van jouw

https://forum.t-mobile.nl/sony-mobile-364/niet-opladen-huawei-modem-302844

lijkt om hetzelfde te gaan.Meest waarschijnlijke is wat ik zo lees is dat de dekking niet bijster goed is of je zit in een kelder met gewapend beton. Dan valt wellicht vaak de mobile verbinding weg, dat je modem 3G selecteert is eigenlijk al geen goed teken. Je kan de modem forceren op 4G en hopen dat dan de verbinding langer in takt blijft. Als mobile router apparaten uitval van 4G of 3G of 2G hebben, wordt ook vaak WiFi gedeelte gereset, daar doe je niet zo veel aan. Alleen een eigen extra wifirouter gebruiken en daarmee je thuisnetwerk regelen is en goed werkend maar wel wat complexer alternatief.Om wegvallen van mobile internetverbinding te voorkomen: probeer e.v.t. buiten of op zolder voor raam aan kant waar T-Mobile mast staat. Als dat na een week of zo nog niet helpt, is misschein een buitenantenne wat of anders contract opzeggen wegens te weinig dekking / onvoldoende service.

Over welk type modem gaat het?
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +11
Dit andere topic van jouw
https://forum.t-mobile.nl/sony-mobile-364/niet-opladen-huawei-modem-302844
lijkt om hetzelfde te gaan.

Meest waarschijnlijke is wat ik zo lees is dat de dekking niet bijster goed is of je zit in een kelder met gewapend beton. Dan valt wellicht vaak de mobile verbinding weg, dat je modem 3G selecteert is eigenlijk al geen goed teken. Je kan de modem forceren op 4G en hopen dat dan de verbinding langer in takt blijft. Als mobile router apparaten uitval van 4G of 3G of 2G hebben, wordt ook vaak WiFi gedeelte gereset, daar doe je niet zo veel aan. Alleen een eigen extra wifirouter gebruiken en daarmee je thuisnetwerk regelen is en goed werkend maar wel wat complexer alternatief.

Om wegvallen van mobile internetverbinding te voorkomen: probeer e.v.t. buiten of op zolder voor raam aan kant waar T-Mobile mast staat. Als dat na een week of zo nog niet helpt, is misschein een buitenantenne wat of anders contract opzeggen wegens te weinig dekking / onvoldoende service.
Over welk type modem gaat het?

Reageer