Beantwoord

4g buitenrouter sim kaart activeren

  • 27 September 2022
  • 5 reacties
  • 127 Bekeken

Hallo,

 

Via welke site kan ik de simkaart voor mijn 4g buitenrouter activeren (af55), nu is er onlangs een monteur langs geweest en die heeft de pincode in kunnen vullen van de simkaart. Alleen via welke weg kan ik dit doen, dit moet namelijk weer opnieuw gebeuren.

icon

Beste antwoord door feplas 27 September 2022, 17:36

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 4
Badge +1

Hallo Bonno,

Ik begrijp niet goed wat je bedoeld. Een simkaart hoeft bij mijn weten niet geactiveerd worden. Wanneer er een pincode op de simkaart zit moet je deze even in een telefoon doen en bij beveilging de simbeveiliging uitzetten. Dan weer in de router en je zou moeten connecten op de mast.

Wat vreemd want ik heb gewoon bedraad internet, maar geen wifi. Zou dit soms ook geblokkeerd zijn. Sinds deze week zelf alles aangesloten. Maar kom met de code niet op wifi en kan ook niet in modem komen met bedraad internet???

 

Reputatie 7
Badge +20

Hi @veravandijen 

Heb jij een T-Mobile Thuis aansluiting of een 4G voor Thuis aansluiting? Met deze informatie kunnen we je verder helpen.

Hi @veravandijen 

Heb jij een T-Mobile Thuis aansluiting of een 4G voor Thuis aansluiting? Met deze informatie kunnen we je verder helpen.

We hebben een 4G/5g modem met buitenrouter af55 met snel internet. We hebben 4 aansluitingspunten met utp die in de meterkast uitkomen.  Dat werkt perfect. Op modem en buitenrouter staat alles op groen. maar paswoord wordt niet geaccepteerd. Voor wifi en ook niet voor het inloggen op webbrowser.

Reputatie 7
Badge +20

Hi @veravandijen 

Je zou in dit geval het beste de modem naar fabrieksinstellingen resetten, dan word het wachtwoord weer het zelfde als op de sticker van het modem. Mocht dat niet werken zou je me dan een privébericht kunnen sturen met het 097 nummer waar het om gaat, naam, geboortedatum, volledige adres en de laatste 4 cijfers van de IBAN? Dan zet ik je case door naar onze 4G voor thuis specialisten. 

Ik hoor graag of het lukt!

Reageer