Beantwoord

tv kastje gaat niet aan met afstandbediening

  • 10 October 2021
  • 3 reacties
  • 39 Bekeken

Hallo,

Ons tv kastje van t-mobile gaat niet meer aan met de afstandsbediening. Wij moeten constant de stekker van het tv kastje eruit trekken zodat die het even weer doet en de volgende dag werkt die weer niet. Ik heb alles al geprobeerd. Ook door de afstandsbediening te resetten. Heeft niet gewerkt. Kunnen jullie mij hiermee helpen?

icon

Beste antwoord door Cal 13 October 2021, 10:49

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 6
Badge +2

Hi @Georgiospaans,

Fijn dat je dit kenbaar maakt, ik vermoed dat dit snel op te lossen is! Zojuist heb ik een kleine aanpassing gedaan aan het modem en de TV Box. Hoewel ik denk dat dit de oplossing is, is het natuurlijk lastig met zekerheid te testen op dit moment. Zou je morgen door kunnen geven of het daadwerkelijk de oplossing is geweest? Anders ga ik snel op zoek naar de alternatieven!

Hoi @Cal 

Alvast bedank voor je hulp. Helaas gaat de tv box nog steeds niet aan met de afstandsbediening… ik hoor graag van je. 
 

Groetjes Georgio 

Reputatie 6
Badge +2

Dat is heldere taal @Georgiospaans! In dat geval kan ikzelf niet voor de oplossing zorgen, maar ik kan er wél voor zorgen dat dit bij de juiste mensen terechtkomt. Hierom heb ik jouw dossier doorgezet naar de technische dienst en zij zullen vermoedelijk een aantal zaken aanpassen totdat ze de juiste instellingen te pakken hebben. Zodra dit is gelukt ontvang je van ons bericht. Hier ga ik voor je achteraan!

Reageer