[Game] Top 3 beste reacties

  • 20 februari 2017
  • 6 reacties
  • 1667 Bekeken

Reputatie 6
Badge +17
  • Oud T-Mobile Moderator
  • 3908 reacties
Volgens mij houden jullie wel van een spelletje! 😉 Daarom starten we deze maand met een nieuwe game op het forum. Vanaf vandaag (stiekem doen we dat natuurlijk altijd al) kijken we naar alle reacties die geplaatst worden of daar een pareltje tussen zit. Denk bijvoorbeeld aan een reactie waarvoor heel Google is afgespeurd naar dé oplossing, een hele uitgebreide uitleg is gegeven, veel tijd in is gestoken, een eigen ervaring is gedeeld of alle benodigde informatie over een bepaald onderwerp is gegeven in een reactie.

We plaatsen elke maand de top 3 van beste reacties in dit topic! Degene die in de top 3 staan ontvangen een klein cadeautje voor hun hulp en bijdrage! En hoe kom jij nou in de top 3 terecht? Kijk op het forum of je een andere klant kan helpen met zijn of haar vraag. Een tip: via deze pagina vind je alle topics waar nog niet op is gereageerd. Wie weet staat er een vraag bij waar jij alles vanaf weet en sta jij komende maand in de top 3!

We starten in maart met de top 3 dus je hebt nog even de tijd om jouw beste reactie van februari te schrijven! :D

Ben je ontzettend goed geholpen door een andere klant of kom je een geniale reactie tegen? Laat het ons dan weten in dit topic!

P.S. Klantexperts zijn uitgesloten van deze game, want anders staan zij sowieso altijd in de Top 3 en maken jullie geen kans meer! 😉

This topic has been closed for comments

6 reacties

Reputatie 6
Badge +17
Hoi allemaal,

De 1ste van de maand, dus tijd voor de Top 3! 🙂 We hebben alle reacties van jullie in de gaten en de pareltjes eruit gehaald. Daar gaan we (in willekeurige volgorde):

- De reactie van Skyrider! Hij heeft speciaal voor deze klant een gifje gemaakt, super tof!
- Ook Noxious Inc. hielp afgelopen maand een klant door zelf een video te maken. Leuk! En natuurlijk heel handig.
- En nogmaals Skyrider! In deze reactie gaf hij niet alleen antwoord op de vraag van een medeklant, maar dacht hij ook nog verder mee over wat handig zou zijn voor de klant. Heel fijn voor de klant!

Skyrider en Noxious Inc., bedankt! Jullie ontvangen een kleinigheidje van ons 🙂 Uiteraard ook alle anderen bedankt voor jullie hulp aan medeklanten in de afgelopen maand! Echt super om te zien hoeveel jullie elkaar helpen. En we zijn natuurlijk weer razend benieuwd naar de reacties van maart, dus zet 'm op!
Reputatie 6
Badge +17
Hi allemaal,

1 april is alweer geweest (nog leuke grappen uitgehaald? 😉 ), dus we hebben weer een gloednieuwe Top 3! Ook deze maand hebben we al jullie reacties goed in de gaten gehouden en er drie uitgekozen:

- Deze uitgebreide reactie van EdBeusichem is eigenlijk bijna een review te noemen 😃 Erg handige informatie voor andere klanten met 4G voor Thuis!
- Ook Appwondertje deelde in deze uitgebreide reactie zijn tips voor als WhatsApp of Skype geblokkeerd is in het buitenland. Ook hier geldt weer: heel handig voor andere klanten die tegen hetzelfde probleem aanlopen :)
- Als laatste maar zeker niet als minste: ook Jan_81 deelde deze maand handige tips voor als jouw GPS een andere locatie aangeeft. Zeker de moeite waard om te lezen als je tegen hetzelfde probleem aanloopt!

Alledrie bedankt voor jullie inzet! We sturen jullie graag een kleinigheidje toe per post! @Jan_81 en Appwondertje: kunnen jullie mij via een privébericht jullie volledige naam en adres sturen? Dan komt het cadeautje jullie kant op.

En een nieuwe maand is weer gestart, dus succes en wie weet staat jouw reactie de volgende keer in de Top 3!
Bedankt voor het cadeau, ik ben weer bij de tijd nu 😃
Reputatie 6
Badge +17
Veel plezier ermee Jan! 🙂
Niemand gewonnen in op 1 mei?
Lees wel 1 april is geweest maar na 1 mei is er niemand meer 😞
Reputatie 6
Badge +17
Hoi allemaal,

We hebben gezien dat er te weinig enthousiasme is om deze game voort te zetten, dus we hebben besloten om hiermee te stoppen. Niet getreurd, er komen vast andere leuke games in de toekomst! 🙂 Als je ideeën hebt, mag je die altijd met ons delen natuurlijk!