Hoe kan ik een badge verdienen?

  • 31 juli 2014
  • 0 reacties
  • 2569 Bekeken

Reputatie 5


20 mei 2014 hebben we het hier al aangekondigd, maar we kunnen melden dat de badges vandaag officieel live gezet worden.
Op basis feedback, in bovengenoemd topic en het onderzoek wat Laurens onder forumleden heeft gedaan, hebben we samen deze set badges samengesteld.

Jullie gaven met name terug dat badges ten aanzien van expertise heel handig, maar ook leuk te ontvangen zijn. Uit onderzoek is ook gebleken dat gebruikers een badge willen verdienen en niet zomaar een krijgen.
Door het uitreiken van badges willen wij forumleden belonen voor hun inzet en het delen van expertise op het forum. Zo kun je bijvoorbeeld een badge verdienen voor jouw expertise op het gebied van Android, Apple of jouw algemene kennis. Deze kun je verdienen als je veel vragen omtrent dit onderwerp beantwoordt. Een badge is niet alleen een compliment voor de verdiener, maar ook handig voor andere forumleden om te zien van welk onderwerp jij veel af weet!

De volgende badges zijn vanaf vandaag te verdienen:
Hoe precies? Tja, dat is een vraag die al vaak gesteld is.
Ons antwoord blijft hetzelfde :P

"De badges zijn te verdienen, daarom willen we het niet te makkelijk maken door te vertellen wanneer je een badge ontvangt."Zie ook: Hoe werken de reputatiepunten eigenlijk?

We zijn benieuwd wie van jullie als een van de nieuwe badges zal krijgen!
Houd de zijbalk van het forum in de gaten.

Welke badge past bij jou en zou jij het liefste willen verdienen?

0 reacties

Geen reactie

Reageer