Movie topic: Rate de laatste film die je hebt gezien


Reputatie 7
Badge +20
  • T-Mobile Moderator
  • 11264 reacties
Hi there! :$

Het is zomervakantie dat betekent voor sommige mensen lekker het zonnetje opzoeken in een all-inclusive resort. Anderen zijn lekker op de camping aan het bakken en genieten van de vrije dagen.

Voor mensen zoals ik, net aangenomen voor een nieuwe baan, ziet de vakantie er minder spannend uit. Ik, ook wel bekend als film freak, ga vooral genieten van lekker films kijken! Yes, weer of geen weer ik houd van bankhangen en een goede film. Niets maakt mij gelukkiger! :P

Dus ik dacht misschien zitten er nog meer films freaks op het forum en willen zij mij misschien voorzien van wat leuke film tips!

Daarom ben ik dit topic gestart. Ik wil jullie namelijk vragen om de laatste film die jullie gezien hebben een cijfer te geven en in één zin omschrijven wat je er wél of niet leuk aan vond.

I’ll kick off! De laatste film die ik heb gezien was The Second Best Exotic Marigold Hotel en hij krijgt een dikke 8 van mij! De feelgood film was komisch, ontroerend , kleurrijk en wat mij betreft een must-see!

(Ik moet toegeven dat ik als Bollywood fan het vooral leuk vond dat de film zich in India afspeelde.) :8

Voor de mensen die niet weten wat Bollywood films zijn, let me know! Ik praat er graag over. :D


320 reacties

Hehe, gezien mijn laatste film hap ik...

Gisteravond Beetle Juice uit 1988 (weer) gekeken en genoten van deze excentrieke en visuele verbeelding van Tim Burton over het leven na de dood!

Hij is niet foutloos of geheel tijdsloos, maar als je deze voor de eerste keer ziet zeker een ervaring die je zal bij blijven. Als cijfer hou ik iets meer van uitsplitsen, want zo is deze, niet al te serieuze, film niet op alle vlakken even goed. Overall eindig ik met een 7, maar ik ben ook vrij streng met cijfers.

De acteurs zijn niet allemaal even goed, doch Michael Keaton is wel perfect voor de rol. Wat wel leuk is vind ik dat ook de andere acteurs, juist als het belangrijk is, de juiste tegenstrijdige emoties weten te tonen t.o.v. wat ze doen. Qua presentatie is de film veel sterker dan het verhaal en de voornaamste reden dat de film een 7 scoort is dan ook dat de film relatief kort overkomt. Er zit verhaaltechnisch te veel initieel verhaal in en ook de fixatie op sommige componenten nemen tijd weg van juist het onderdeel wat zoveel uitgebreider had mogen zijn (door zijn visuele sterke kant).

De sterke punten zijn dan wel dat sommige dingen juist weer wel aan de verbeelding worden overgelaten, een flinke... want ik daag je uit te zeggen hoe de overgang tot het 'berijden' wordt gerealiseerd 😉
Reputatie 7
Badge +20
Hi Poco-Loco,

Wat een uitgebreide analyse van de film! Ben jij ook zo'n enthousiaste film kijker zoals ik? Ik heb Beetle Juice nooit gezien, maar ben vaak wel onder de indruk van Michael Keatons werk. Ik heb een tijdje terug Birdman gezien en ik vond zijn acteerwerk heel sterk!

Ik heb normaal gesproken niet zoveel met Tim Burton films. Fantasy is geen favoriete genre van mij. Is Beetle Juice een aanrader? Ik heb wat dat betreft wel een diverse smaak en kan goede films zeker wel waarderen!

Weet je wat ik een geweldige film vind? 12 Angry Men uit 1957. Wauw, wat een film! Deze zwart-wit film is een absolute must see! Het speelt zich af in één ruimte, maar de dialogen zijn zo boeiend om naar te kijken dat je geen seconde van de film wilt missen. De film is heel sterk in beeld gebracht en de acteerwerk van de hele cast is absoluut Oscar-waardig!

Waarlijk, een meesterwerk van Sidney Lumet!

Hoi Hajar,

Ik kijk heel veel films en ben ook meestal braaf genoeg om een slechte film ook af te kijken. Ik zeg een 7, dus het is geen geweldige film, maar ik durf wel te zeggen dat het grappig genoeg is om te bekijken. Juist de afwisseling tussen een komedie en wat creatieve elementen in het uitbeelden van dingen komt leuk om de hoek kijken. Soms is Burton daar dan wel de juiste voor... soms.

Wat wel grappig is, is dat het bij vlagen lijkt te komen bij de man 😉 Het zijn aansluitende films die ik wel kan waarderen en dan... lang weer niks.

Ik hou zelf van voornamelijk Sci-Fi films of de setting van iets afwijkends zodat ik wat minder snel me stoor aan fouten. Gravity was voor mij een ramp bijvoorbeeld, beginnend bij Clooney die een niet bestaande kracht krijgt gevolgd door meer en meer onrealistische scenario's.

Laatste tijd weer een paar films gekeken en Beetle Juice was de laatste (omdat ik die dus al heel lang niet gezien had). Denk dat het niveau van mijn films wel lager ligt dan de jouwe als je al begint met 12 angry men, maar ik laat me ook niet snel leiden door de mening van anderen. Zo staan er nogal wat gedochten in de IMDB top 250 (populariteit != kwaliteit wat bewezen is door twee keer een Sharknado film).

Overige onlangs bekeken films, hier komt dus ook 1 cijfer als probleem om de hoek:
- 7: The Emperors New Groove.... Ik denk inmiddels 100 keer gezien, hier kan ik naar blijven kijken en inmiddels halve stukken van opsommen.
- 5-: Mad Max Fury Road... Mag op zijn best "Desert Nonsense" heten, had niets met Mad Max te maken.
- 6+: Minions, grappig maar minder sterk dan gehoopt/verwacht en zeker niet zo grappig als de trailer deed vermoeden
- 6: Jurrasic World: leuke nostalgie naar de eerste film, maar missende 'wow' factor op de film
- 5+: Insurgent: Tja, had Divergent gekeken, wat kon er mis gaan. Nog steeds beter dan Fury Road :P
- 7+: Ex Machina, als je van AI films houdt, is deze best interessant om te kijken. Traag en opbouwend, maar het moet wel je smaak zijn
- 7-: Chappie, beste scenes waren de laatste en niet geheel mijn smaak. Echter ook niet slecht.
- 7,5/8-: Kingsman - The Secret Service, kan ik zeker aanraden. Humor, afwisseling tegenstrijdigheden en alhoewel redelijk voorspelbaar plot, is zeker niet alles vooraf naar verwachting. Aangenaam verrast door een vrij 'standaard' verhaal dat me zo enthousiast wist te laten kijken.
- 6+, Jupiter Ascending, tja... sci-fi he.. Visueel blijven the Wachowski siblings (want ze doen aan verbouwingen) sterk, verhaal technisch blijven er mankementen. Had erger gekund en enige film fanatiekeling zit sowieso de hele film Sean Bean in de gaten te houden ;)
- The Imitiation Game, KIJKEN... Niks cijfer, kijken... Prachtige verfilming van wat er heeft plaats gevonden en voel die wringing maar bij het ontrafelen.
Als ik trouwens kijk naar wat ik onlangs gezien heb, dan is duidelijk het verschil te zien in wat 'bioscoop' films zijn en wat 'thuis' films zijn.

Films als Mad Max, Jurassic World en Insurgent zijn typische films die leuk op een groot scherm zijn en tegen vallen op een klein scherm. Zonder zwaar geluid en flinke visuele klappen doen ze gewoon weinig en vallen ze tegen. Zo was ook The Hobbit in deel 1 en 2 best aardig, maar was deel 3 een aanfluiting naar mijn mening 😉 Gravity, door zijn ongelooflijke fouten op natuurkunde wel slecht, was juist iets wat er mooi uitzag, een lopend verhaal had en als je door de onzin kon prikken prima kijkbaar was.

Voor mij zijn films dan ook vaak gewoon afleiding en rust momenten om even te ontspannen. Film, niks to-do lijstjes en gewoon opgaan in het verhaal. In durf ook niet snel te zeggen 'dit zijn nou hele goede films' omdat je gegarandeerd dan de betere films vergeet te noemen.
Reputatie 7
Badge +20
Yeah, movies! Voor een fan als ik is dit een heel goed initiatief! :D

Mijn 2 laatste films zijn Equilibrium (met de immer amazing Bale) en Let Me In (met dat ene kind van Kickass).

Ik vond van Equilibrium het gevoel van 1984 van Orson Welles heel erg indrukwekkend, een regering die alles controleert en bepaalt. Het gaf mij sowieso een beetje het gevoel van The Matrix meets V for Vendetta.

De special effects leken op een of andere manier wat gedateerd, maar dat vond ik dan wel weer de charme van de film! De actiemomenten waren ook goed in elkaar gezet, met natuurlijk de automatische geweren die niks raken. 😉

Ik zou zeggen een 7!Let Me In deed me eigenlijk niet veel.. In het begin zit eigenlijk het meest beklemmende moment als het jochie in zijn kamer staat, maar daar gaat heel de film helaas niet over.. Verhaal niet orgineel, geen schrikmomenten of verrassende wendingen..

Helaas, een enge film die nooit eng wordt! Net aan een 3..

Hehe, Equilibrium is een echt prachtig stuk werk. Bale heeft daar zeker een mooie prestatie neergezet. Ook Sean Bean doet daar zijn naam eer aan (op zowel fan afdeling als acteren).

Heb je toevallig The Machinist ooit gezien? Kan ik als je Bale fan bent ook aanraden, erg zwaar hangend op verhaal maar zijn performance (gezien ook zijn fysieke offer) is indrukwekkend.

Dan als laatste... Even de Bale visit afmaken, hier nog een hommage aan een jou vast ook bekende film:
https://www.youtube.com/watch?v=6cPuaqGZGro
Reputatie 7
Badge +20
Hi Poco-loco,

Jij bent dus echt into Sci-Fi, nice! Ik heb alle films die jij hebt opgenoemd niet gezien.:S Ik heb een trailer gezien van The imitation Game en die leek mij heel interessant dus ik zal hem zeker KIJKEN! 😛

Wat vind je van films van Martin Scorsese? Raging bull, Goodfellas, Casino, The Departed? Ik houd echt van zijn films! Ik denk dat mijn collega Willem dit soort films ook wel kan waarderen. Of niet Willem? 🆒

Confession: Ik ben de grootste Al Pacino fan. Godfather, Scarface, Scent of a woman, love 'em all! Vind je hem ook wat, Poco-Loco?

Willen Al Pacino fans deze post even liken, want ik denk dat wij echt vriendjes kunnen worden! 😛
Reputatie 7
Badge +20
Zei iemand daar Christian Bale? Wat een geweldige acteur is dat! Maakt niet wat voor rol hij speelt, zijn acteerwerk is altijd ijzersterk! Of hij nou in American Psycho, The Prestige of The Fighter speelt. Bale staat gelijk aan goed acteerwerk!

Alhoewel ik Exodus wel tegen vond vallen, maar dat had meer met Ridley Scott te maken dan Bale zelf. Ik had een masterpiece verwacht! Een samenwerking tussen Ridley Scott (bekend van o.a The Gladiator) en Christian Bale had wat beters moeten opleveren. Wat vonden jullie van Exodus?

Ik vond persoonlijk Christian Bale echt geniaal in The Fighter. Zijn Oscar was dan ook welverdiend! Als jullie The Fighter nog niet hebben gezien dan zou ik die snel gaan checken. Hij staat op Netflix. 😛
Whahahaha,

Ok, hier komt de herrie dan... Ik vind The Godfather niet leuk/geweldig.

Scarface is echt een favoriet, nota bene GTA 3 - Vice City als enige GTA spel grijs gespeeld vanwege de 80's vibe (waarvan dus ook een huis lijkend op die van Scarface in zat). Al Pacino is geweldig en bezit zijn eigen kracht, maar ik denk dat ik hem beter vond in The Devils Advocate... Ik hou wel van een 'evil' karakter in films, helemaal als het niet zozeer over the top, maar met emotie kan worden gebracht. Zo was Nicolas Cage in Face Off om die reden geweldig in de eerste stukken 😉 Gary Oldman is bijvoorbeeld in Léon weer prachtig.

Heb je dan Righteous Kill gezien?
Kuch... Ridley Scott noemen maar wel melden dat je Blade Runner niet gezien hebt... Kijk anders Alien ook meteen 😛 als je die nog nooit gezien hebt... Geen popcorn of andere spullen op schoot nemen als je enigszins schrikachtig bent, echt een meesterwerk qua spanning en is inmiddels echt oud dus een knappe prestatie :P

Terug op onderwerp:
Exodus viel tegen door voornamelijk de herhaling van het verhaal. Inmiddels kennen we het wel en alhoewel ik het niet een slechte film vond, snap ik precies wat je bedoelt. Beetje wat ik bedoelde met Jurassic World, geen wow...

The Prestige is trouwens een goed voorbeeld van een sci-fi film waar het voor mij een prachtige afwisseling is tussen verhaal, wat surrealistische elementen en sterk acteren. Als je die gezien hebt, de Sherlock's gezien met Robert Downing Jr. en om die brug door te springen, The Judge gezien?
Reputatie 7
Badge +20
Zal ik even doen alsof ik je comment over The Godfather niet heb gelezen? Die deed pijn namelijk echt pijn! Haha :P

Ik heb deel 1 en 2 wel zeker 20x gezien. Ik vind Marlon Brando heel sterk in deel 1 en ik vind de manier waarop Al Pacino's personage veranderd heel interessant om te zien. Van een brave oorlogsheld tot hoofd van de maffia. Die transformatie is heel goed verfilmd door Coppola. Al Pacino's gezicht en stem doen dan ook al het werk.

Gary Oldman ook weer zo'n held! Léon is een sterke film. Ik was vooral onder de indruk van de jonge Natalie Portman. Jongens, ik ben erg onder de indruk van jullie film smaak. Jullie noemen de ene topper na de ander.

Ik heb Righteous Kill niet gezien. Heb jij hem wel gezien? Ik heb lang gewacht op een samenwerking tussen Pacino en De Niro na Heat dus stom eigenlijk dat ik hem nog niet heb gezien.

Trouwens kent iemand nog meer goede Gary Oldman films?
Reputatie 7
Badge +20
Yes The Judge heb ik gezien en ik heb een traantje weg moeten pinken op het eind. Robert Duvall (ook wel bekend als de consigliere in The Godfather :P) heeft een ontroerende performance neergezet. Dat was weer een film waarbij ik dacht; eindelijk een verhaal over echte mensen en echte issues.

Ik houd van personages waarmee jij je kan identificeren. Een echte connectie voelen met het personage.:8
Tot nu toe alles opgenoemd wat ik gezien heb, maar mijn 'kijk lijstje' wordt wel aangevuld, niet alles in de thread is door mij gezien (of is erg lang geleden).

Gary Oldman films die even erbij kunnen:
- The Fifth Element (wel erg hoog sci-fi gehalte, past niet helemaal in jouw straatje wel ook van Luc Besson zoals Léon)
- Dark Knight Batman trilogy (mooie combo met Bale meteen)

Laatste tijd ook de revival van de wat oudere stijl actie films doet me ook deugd. Zo zijn sommige 'slechte' films juist door hun eigen iets overdreven stijl nog steeds goed te kijken. Om twee voorbeelden te noemen:
- Demolition Man
- Judge Dredd.... ja de Stallone versie

Demolition Man is erg tijdloos door juist over overdreven tijdgebonden te werken én, gelukkig, nog niet opnieuw gedaan. Eigenlijk is namelijk alleen de nieuwe Judge Dredd (iets) beter dan het origineel met alle Total Recall en Robocop reboots. En ondanks beter, is de oude Judge Dredd die ik aanraad omdat hij juist zo fout is. Soms is een slechte film precies wat nodig is 😉 De eerste Die Hards zijn beter dan de nieuwere, maar de nieuwere zitten beter in elkaar. The Expandables zijn juist op dat principe opgebouwd. Ouderwets slecht, bot en direct en daardoor populair. Al wordt het wel steeds meer een cameo show met referenties naar hun oude werk dan een film... Jean Claude van Damme in 2 die letterlijk Villain heet... slechterik, maar dan met een 'frans accentje'.

Ik houd van personages waarmee jij je kan identificeren. Een echte connectie voelen met het personage.:8

Ja, verhaaltechnisch sterke films met goede karakters, het was duidelijk :P

Ik denk dat The Imitation Game wel in dat straatje past, al weet ik niet of Turing meteen 'jouw' karakter zal zijn, het is een erg erg goede film.

Nou, dan nog maar wat films:
The Lego Movie - Hilarisch
A Million Ways to Die in the West - Humor + leuke referenties
Predestination - Karakter interessant + apart verhaal
Edge of Tomorrow - Actie en goede opbouw
November Man - Actie + Karakter, Pierce Brosnan past deze rollen zeer goed
Dracula Untold - Leuke take op Dracula verhaal + erg benieuwd of er een vervolg komt (gezien de laatste scene). Alleen geen Underworld perikelen, dat ging snel de verkeerde kant op... :|

2 pagina's aan films in enkele uren, je zou bijna denken "doet die kerel nog wat op werk?"... Nu, vandaag niet!
Dag Hajar,

Mijn laatste film was captain Philip. Film krijgt van mij een dikke 8!
Heb jij de film al gezien? Ben benieuwd.
Reputatie 7
Badge +20
Hi Kaoutar,

Welkom op het T-Mobile forum! :D

Captain Philip dat is toch die film met Tom Hanks? Nee, die heb ik nog niet gezien. Een vriendin van mij raadde hem al aan ze vond hem echt heel tof! Dus ik ga hem maar ff kijken. Staat die ook op Netflix?

Weet je waar ik nu zin in heb? Een leuke comedy film zoals Just go with it heb je die weleens gezien?:8
Hoi Hajar,

Thank you 🙂

Zeker een aanrader!!! Nee, staat helaas niet op Netflix maar als je popcorn time download kun je alle nieuwe films kijken en series!

Jaaaaaaa! Just go with it love it! Serieus haha staat echt in m'n top 10 comedyfilms.

Weet jij nog leuke films, waarvan jij zegt DIE MOET je gezien hebben?
Reputatie 7
Badge +20


Ja, verhaaltechnisch sterke films met goede karakters, het was duidelijk :

Ik denk dat The Imitation Game wel in dat straatje past, al weet ik niet of Turing meteen 'jouw' karakter zal zijn, het is een erg erg goede film.

Nou, dan nog maar wat films:
The Lego Movie - Hilarisch
A Million Ways to Die in the West - Humor + leuke referenties
Predestination - Karakter interessant + apart verhaal
Edge of Tomorrow - Actie en goede opbouw
November Man - Actie + Karakter, Pierce Brosnan past deze rollen zeer goed
Dracula Untold - Leuke take op Dracula verhaal + erg benieuwd of er een vervolg komt (gezien de laatste scene). Alleen geen Underworld perikelen, dat ging snel de verkeerde kant op... :|

2 pagina's aan films in enkele uren, je zou bijna denken "doet die kerel nog wat op werk?"... Nu, vandaag niet!


Jouw enthousiasme wordt zeker wel gewaardeerd! The Imitation Game staat sowieso op mijn lijstje. Zodra ik hem heb gezien, laat ik het je weten.

Welke genres vind je nog meer leuk behalve Sci-Fi? 🙂
Hehe, ik kan een hoop waarderen, maar meestal wel wat actiever. Alleen als het echt goed is (zoals The Judge) kan ik de langzamere films hebben. Ligt ook altijd flink aan mijn stemming.

Waar ik voornamelijk afhaak zijn die 'romantische' films die ... te.... traag... over.... liefdes.... verdriet.... gaan. Maar om dan een voorbeeld te noemen van een film waar wat peper in had gemogen: Solaris, vond ik deze dus wel leuk. Ben niet tegenstrijdig, echt wel!

Tja, het ligt echt per film en kan moeilijk zeggen wat me wel en niet aanstaat. Heb de meest slechte films gezien (Piranha 3 Double D) en kan nog zeggen...Popcorn, biertje en geen niveau verwachten levert lol op. Aan de andere kant, de wat betere comedies zijn ook zeer gewaardeerd: Something About Mary, The Whole Nine Yards of zelfs We're the Millers.

Actiegenre wisselt lekker door alle andere genre's heen en soms is ook een waargebeurd verhaal (Three Kings) dan erg leuk. Drama is dan wel altijd een beetje afhankelijk, want je hebt drama en dramatische drama.

Ik zou zeggen, pols maar met wat voorbeelden 😉 het ging wel lekker zo toch?
Reputatie 7
Badge +20
Hoi Hajar,

Thank you 🙂

Zeker een aanrader!!! Nee, staat helaas niet op Netflix maar als je popcorn time download kun je alle nieuwe films kijken en series!

Jaaaaaaa! Just go with it love it! Serieus haha staat echt in m'n top 10 comedyfilms.

Weet jij nog leuke films, waarvan jij zegt DIE MOET je gezien hebben?


Heerlijk al die enthousiasme op het forum! Zo zie je maar dat films mensen bij elkaar brengen. 😛 haha corny comment :P

Just go with it staat ook zeker in mijn top 10! Lekkere feelgood film is dat. Ik heb laatst ook The Internship gezien met Owen Wilson en Vince Vaughn. Ik denk dat je die ook wel leuk gaat vinden.

Ik heb zelf gelachen en genoten van de film. :8
Reputatie 7
Badge +20
Haha, jullie gaan wel hard zeg, er moet hier ook nog gewerkt worden! :P

Als ik jullie nou wat titels geef, krijg ik vast wat goeie aanraders?! :8

- Fifty Dead Men Walking
- De Helaasheid der Dingen
- Braveheart
- The Wind That Shakes The Barley
- Rundskop
- Fargo
- Snatch

Haha succes! 😉
@David, oh ja? Dan moet je meer explosieve resultaten weten te tonen... Hou je zeeën van tijd over voor andere dingen tussendoor ;)

- Fight Club
- John Wick
- Reign of Fire
- Cornetto Trilogy: Shawn of the Dead, Hot Fuzz & At Worlds End

Jouw mening, kan ik wat beter jouw filmsmaak definiëren 😉
Reputatie 7
Badge +20
Fight Club is wel één van m'n all time favorites! Die kun je altijd voor me aanzetten, grijpt me altijd weer! 🙂
Ik vond John Wick een actiefilm die heel erg de moeite waard was, sinds lange tijd! Vind ze altijd al gauw fake en over the top, maar hier kon ik wel van genieten!
Reign of Fire heb ik al heel lang op m'n lijst, maar het komt er op een of andere manier maar niet van.. Dus gauw maar eens gaan kijken!

Haha, als je iets hebt dat op de Cornetto Trilogy lijkt, dan moet je het me echt zeggen, want daar heb ik echt hard om gelachen!

Tja,

Dan hoef ik vast Paul niet te noemen, maar heb je toevallig This is the End gezien? Iets flauwer, maar wel een beetje in het straatje van gekke humor ;)

Qua actie, Jack Reacher was ook wel aardig, Collateral komt dan meer in Hajar haar straatje (wel actie, maar veel meer character development) en Oblivion inmiddels ook een paar keer gekeken. Heeft ook, zeker de eerste keer, wel een interessante twist.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels is een beetje de Snatch tegenhanger (al is die 2 jaar ouder), maar, om Jason Statham maar even aan te houden, als je Transporter niet gezien hebt zeker doen... Hou het bij 1, daarna wordt het snel minder.

Ik zal nog even in mijn eigen filmcollectie duiken om wat betere voorbeelden te noemen, want Cornetto Trilogy is wel een hele mooie specifieke humor 😃 misschien zou je Tropic Thunder dan kunnen waarderen... Qua cast best indrukwekkend, qua verhaal goed slap ;)

Misschien nog een paar films :P
- The Last Samurai
- The Game (deze had al eerder genoemd moeten worden!!!, Hajar voor jou)
- Escape Plan (Stallone en Schwarzenegger en zeker goed, verhaaltechnisch mooi opgebouwd)
- Law Abiding Citizen (geweldige thriller, prachtig opgebouwd)
- Killing Season
- Ray[url] (mooie verfilming van Ray Charles leven, als je van zijn muziek houdt kijken)
- [url=http://www.imdb.com/title/tt0486655/?ref_=nv_sr_1]Stardust
(wel wat té romatisch normaal voor mij, maar De Niro is echt te geweldig in deze film!)
Reputatie 7
Badge +20
Allebei gezien, maar ik vond This is the End best wel tegenvallen moet ik zeggen! Had er veel meer van verwacht.. Het leukste vond ik het stuk over gluten, nogal herkenbaar ;)

Ook allemaal gezien inderdaad, eigenlijk bijna alles van Guy Ritchie! Ik vond Revolver een beetje te geforceerd gecompliceerd gemaakt, maar RockNRolla vond ik dan wel weer een heerlijke film! Zeker met die rivierkreeften.

Flauwe, vreemde humor is wel wat een film voor mij leuk maakt. Ik denk dat m'n favoriete komedie dan ook Monty Python and the Holy Grail moet zijn 😃

Reageer