Bluetooth verbinding maken met een ander apparaat


Reputatie 7
Badge +20
  • T-Mobile Moderator
  • 14229 reacties
Verschillende carkits en speakers werken met Bluetooth en het is dan ook handig om hier een verbinding mee te maken met je iPhone, bijvoorbeeld om handsfree te kunnen bellen. In deze instructie kun je lezen hoe je verbinding kunt maken met een ander apparaat.

Let op! De iPhone 4 kan alleen verbinding maken met simpele apparaten zoals Bluetooth-headsets en carkits. Muziek, foto’s, data of contactgegevens overzetten naar een ander mobiel apparaat is niet mogelijk met de iPhone 4.
Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het andere Bluetooth-apparaat en zoek op welke code nodig is om met dit apparaat te verbinden (meestal 0000 of 1234).

Deze instructies gaan uit van een iPhone 4 met iOS 6. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via Instellingen, Algemeen, Info, Versie.

1 ► Zorg dat het andere apparaat aan staat en dat Bluetooth ingeschakeld is.

2 ► Kies Instellingen

3 ► Kies Bluetooth

4 ► Kies Bluetooth en zet deze aan.
De iPhone gaat nu automatisch op zoek naar beschikbare apparaten.

5 ► Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van de iPhone 4 zullen deze verschijnen in de lijst gevonden apparaten.

Kies de pijl achter het apparaat waarmee je de telefoon wilt verbinden.

Indien er geen apparaat wordt weergegeven, controleer of het apparaat is ingeschakeld en plaats het binnen bereik van de iPhone 4.

6 ► Als een scherm verschijnt met een koppelingsverzoek, controleer dan de code en kies Koppel.

Verschijnt dit scherm niet, voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies Koppelen. Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). Volg zonodig de instructies op het andere apparaat.

7 ► De koppeling is gemaakt.
Keer terug naar het Startscherm.

8 ► De iPhone 4 en het andere apparaat zijn nu verbonden via Bluetooth en klaar voor gebruik.

0 reacties

Geen reactie

Reageer