De simlock van je iPhone 4 verwijderen


Reputatie 7
Badge +20
  • T-Mobile Moderator
  • 14254 reacties
Alle iPhone-toestellen die door T-Mobile zijn geleverd zijn sinds 12 januari 2012 via het netwerk gereed gemaakt voor het verwijderen van de simlock. Als je de simlock van de iPhone niet volgens de instructies kunt verwijderen is deze mogelijk al simlockvrij. Controleer dit door de simkaart van een andere provider in je toestel te plaatsen en controleer of je kunt bellen.

Is je toestel niet simlockvrij en wel door T-Mobile geleverd? Laat dan een bericht achter in dit topic, we helpen je dan zo spoedig mogelijk verder!


Simlockvrij maken van iPhone 4

1 ► Zet de iPhone 4 volledig uit.

2 ► Plaats een andere simkaart in je toestel en zet de iPhone 4 aan.

3 ►Na het opstarten, kies Ontgrendelen.
Indien gevraagd, voer de pincode in van de desbetreffende simkaart.

4 ► Verbind nu de iPhone 4 voor een half uur met je computer, met iTunes opgestart.

Let op! iTunes dient verbonden te zijn met internet. Gedurende dit half uur kun je je iPhone 4 niet gebruiken; laat dus geen synchronisatie of updates uitvoeren.

5 ► Koppel na een half uur de iPhone 4 los van de computer en sluit deze opnieuw aan, met iTunes nog steeds ingeschakeld.

Mogelijk zal iTunes aangeven dat er een update van de nieuwe provider (Carrier) is gevonden en vraagt of deze geïnstalleerd dient te worden. Kies in dat geval Ja. Verschijnt deze melding niet, ga dan verder met stap 6.

6 ►De melding Gefeliciteerd, uw toestel is simlockvrij wordt getoond.
Indien het toestel een pincode heeft, kun je deze nu invoeren.

7 ► Linksboven op het scherm verschijnt de naam van je nieuwe provider (horende bij de simkaart). Zo niet, dan dien je het toestel nogmaals los en weer aan je computer te koppelen.

0 reacties

Geen reactie

Reageer