Beantwoord

Geheugen Apple IPhone SE blijft vol na verwijderen van data

  • 24 februari 2017
  • 1 reactie
  • 2471 Bekeken

Het geheugen van de Apple iPhone blijft vol zelfs na het verwijderen van (bijna) alle mail. Hoe kan dit sn hoe kan ik dit verhelpen? De mail blijft 4,4 gb in beslag nemen, dit terwijl bijna alle mail verwijderd is ondertussen.
icon

Beste antwoord door Issam 25 februari 2017, 10:48

Hoi Patricia,

Welkom op het forum! Leuk om je hier te zien. :)

Hmm erg vreemd. Je zou verwachten dat je meer geheugen tot je beschikking zou krijgen als je e-mails verwijdert. Ik ben gelijk voor je gaan kijken naar een oplossing, maar ik zie dat je niet de enige bent die dit zo ervaart. Als je een kijkje neemt op deze pagina dan zie je meerdere pagina's klagende Apple gebruikers die hetzelfde ervaren als jij.

Ik ben door alle pagina's heen gescrolld en de twee oplossingen die worden gegeven zijn:

- Een back-up maken en je toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen
- Je e-mail account verwijderen via de instellingen en opnieuw hetzelfde account aanmaken

Dit zorgt er alleen voor dat je weer meer geheugen tot je beschikking krijgt. Dit zorgt er dus niet voor dat je in de toekomst weer geheugen beschikbaar krijgt als je e-mails verwijderd.

Laat je ons weten of het is gelukt met één van de bovenstaande oplossingen? Ik ben erg benieuwd naar je reactie Patricia. 🙂
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +16
Hoi Patricia,

Welkom op het forum! Leuk om je hier te zien. :)

Hmm erg vreemd. Je zou verwachten dat je meer geheugen tot je beschikking zou krijgen als je e-mails verwijdert. Ik ben gelijk voor je gaan kijken naar een oplossing, maar ik zie dat je niet de enige bent die dit zo ervaart. Als je een kijkje neemt op deze pagina dan zie je meerdere pagina's klagende Apple gebruikers die hetzelfde ervaren als jij.

Ik ben door alle pagina's heen gescrolld en de twee oplossingen die worden gegeven zijn:

- Een back-up maken en je toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen
- Je e-mail account verwijderen via de instellingen en opnieuw hetzelfde account aanmaken

Dit zorgt er alleen voor dat je weer meer geheugen tot je beschikking krijgt. Dit zorgt er dus niet voor dat je in de toekomst weer geheugen beschikbaar krijgt als je e-mails verwijderd.

Laat je ons weten of het is gelukt met één van de bovenstaande oplossingen? Ik ben erg benieuwd naar je reactie Patricia. 🙂

Reageer