iPhone 3GS


  • Doet lekker mee
  • 15 reacties
Hallo,

Mijn Iphone 3GS loopt zeer vaak vast en is erg traag! Ik heb de telefoon sinds januari 2012. Waar/hoe kan ik dit laten nakijken?
Laatst deed de telefoon zelfs helemaal niets meer, was helemaal vast gelopen, ik kreeg deze niet meer aan, uit of wat dan ook.
Ik heb deze niet laten vallen o.i.d. ben er erg zuinig mee.

Ik hoor graag wat ik hiermee kan doen? Want dit werkt niet en vind ik ook zonde!

Groetjes, Nicole

ps. Waar kan ik in de app van my t-mobile vinden hoeveel mb ik nog heb. Ik lees overal dat er een datateller moet staan, maar kan deze niet vinden.

Alvast bedankt!

8 reacties

Reputatie 7
@NPI
Wat vervelend dat je iPhone 3GS deze problemen heeft! 😞 Heb je al geprobeerd om je iPhone te herstellen naar fabrieksinstellingen? Mocht je problemen blijven houden dan kun je het toestel ter reparatie aanbieden. De datateller in de My T-Mobile app werkt alleen als je een Smart abonnement hebt.
Reputatie 3
Hallo NPI,

Het klinkt alsof je een Jailbroken iPhone hebt. Normale iPhone 3GS moet namelijk gewoon vlotjes lopen op 5.1.1. Weet je toevallig ook op welke apps hij vaak vast loopt?

Ik heb alle iPhone's vanaf 2G dus ik ben er zeer in thuis en mag zeggen gespecialiseerd. Ik wil je graag verder helpen.
Reputatie 6
Beste Bartjuh.

Een jailbroken iPhone loopt niet zomaar vast. Pas als je instabiele of zware tweaks of apps installeert kan dit een negatief effect uitoefenen op de telefoon (bv. vertraging of crash). En geloof het of niet, het gebeurt ook met iPhones zonder jailbreak.
Reputatie 3
He Bubbly. Ik weet dat normale iPhone's ook wel eens vast lopen hoor. Maar met Jailbreaks heb ik alleen maar ellende gehad. Het is leuk om zo je telefoon te "tweaken" maar het remt alleen maar af en naar mijn idee wordt je er niet veel beter van.

Ik ga ervanuit dat jij een Jailbroken iPhone hebt... nou als je er geen problemen mee hebt even goede vrienden. Ik kies ervoor om de apparaten van Apple zo te gebruiken zoals de bedoeling was om ze te gebruiken. En heb ze allemaal op een rijtje hier... maar nergens problemen mee dat ze vaak ophangen.

Overigens wel dat ze minder vlot worden -.-
Maar dat zal ik je wel niet hoeven vertellen.
Hoi,

Ik heb geen Jailbroken Iphone, heb gewoon de versie zoals ik deze gekregen heb van T-mobile. Heb laatst wel de telefoon gereset. Ik zal fabrieksinstellingen gaan proberen, ben ik dan ook alles kwijt? Mijn telefoon loopt eingelijk voornamelijk vast als ik foto's wil maken ( met de standaard camera die erop zit)
Tevens als ik facebook wil openen (ook met andere apps) dan gooit ie mij er weer uit.. Ja erg vervelend allemaal..

Ik hoor graag wat ik kan doen!
Hallo,

Ik heb mijn telefoon inmiddels naar fabrieksinstelling teruggezet, maar hij doet helaas nog hetzelfde.
Is het ook mogelijk om langs een winkel te gaan?

Groetjes, NIcole
Reputatie 7
@NPI
Het is gewoon nog mogelijk om langs een T-Shop te gaan om je toestel op te sturen voor reparatie. Je hebt 24 maanden garantie op je toestel.
Reputatie 6
@NPI
Als je in Amsterdam bent kun je als alternatief ook bij Apple langs als je iPhone jonger is dan 12 maanden.

@Bartjuh
Klopt haha. Ik heb specifiek last van instabiliteit en traagheid met de app Bitesms en met sommige themes. M'n folders e.d. zijn over het algemeen juist sneller geworden door jailbreak tweaks (zoals FolderEnhancer) 🙂

Reageer