Beantwoord

F1 tv app en streams geblokkeerd (403)

  • 13 December 2020
  • 4 reacties
  • 376 Bekeken

Reputatie 1
  • is een Top Poster
  • 9 reacties

Sinds ongeveer een week worden op mijn T-Mobile thuis verbinding diverse streams geblokkeerd. Een van de vervelendste is de streams van F1 TV. 

 

Ik heb hierover contact gehad met F1 TV en zij geven aan dat er aan hun kant geen problemen zijn en of beperkingen. Wanneer ik verbinding maak met een VPN en het internet verkeer over de VPN routeer werken de streams wel. Dit bevestigd wat de medewerker van F1 TV aangaf. 

Zijn er meer gebruikers die dit probleem ondervinden en @tmoble, wat kunnen jullie hier aan doen? 

icon

Beste antwoord door Cal 15 December 2020, 19:32

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +2

Hi @Giem,

 

Slim dat je aan de bel trekt! Allereerst excuses voor dit probleem, dit is natuurlijk niet wat wij voor ogen hebben. Kort gezegd ligt het aan de manier waarop jouw IP adres wordt behandeld, waardoor deze sites wél bereikbaar zijn via jouw VPN aangezien dit jouw IP adres wijzigt. Hierover zijn wij al met derden in gesprek. Voor meer informatie én updates verwijs ik je graag naar dit topic: Stadia werkt niet meer. Wij werken hard aan een oplossing!

Reputatie 7
Badge +8

Hi @Giem Je had het inmiddels misschien al gezien in de andere topics maar voor jou dezelfde vraag: Ervaar je op dit moment nog problemen of werkt de app inmiddels weer? Ik hoor het graag!

Reputatie 1

@Brian helaas werkt f1tv nog niet. Ik krijg nog steeds een 403 melding zodra de stream geopend wordt. 

Reputatie 7
Badge +6

We koppelen het terug en gaan door met het onderzoek. Bedankt voor de check!

Reageer