Beantwoord

Geen verbinding Amersfoort (hele avond)

  • 15 December 2021
  • 6 reacties
  • 98 Bekeken

Amersfoort. Glasvezelverbinding. Ben totaal afgesloten. Sinds 15/11/2021 rond 19.30 tot het schrijven van nu, eind van de avond. Buurvrouw die T-Mobile heeft, maar niet via glasvezel, heeft geen problemen. Overigens. T-Mobile maakt communicatie erg ingewikkeld. Geen duidelijke plek waar wat is. Chaos eigenlijk.

icon

Beste antwoord door Gatos-Rob 16 December 2021, 10:09

Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

6 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Gatos-Rob 

Welke mediaconverter heb je tussen het modem en FTU en welke lampjes branden, knipperen of zijn uit daarop?

Draytek, lampjes branden. Wifi: is er niet, zelfs mijn netwerk is door computer, mobiel, ipad onvindbaar. En tv, geeft wel aan hoe laat het is. Verder zwart beeld.

 

Na reset draytek is er wel weer wifi, mét een waarschuwing: “privacywaarschuwing”, zegt de iPad en iPhone. Tv blijft zwart. 

Reset -fabrieksinstellingen- draytek heeft geholpen! Tv modem doet het weer. Privacy waarschuwing op iPhone ivm wifi is weg. Probleem is opgelost, oef!!!! 

Reputatie 7
Badge +2

Hallo @Gatos-Rob ,

Dit wilde ik net voorstellen, gelukkig ben je weer online. Er was gisteravond wel een storing bekend in de regio Amersfoort. Meestal als de storing opgelost is komt alles vanzelf online. In enkele gevallen wil een reset helpen bij het online komen.

Reputatie 7
Badge +15

Goedemiddag @Gatos-Rob, super dat het weer hersteld is! Er was gisteravond inderdaad een korte onderbreking op de verbinding van een groep klanten in Amersfoort. Gelukkig is dit vrij rap hersteld, lekker opgelost door jou met de reset! 😁

Fijn dat onze toppers je al snel te woord konden staan, dat maakt het werken met een verbindingsprobleem toch net ietsje makkelijker.

Mocht je ooit nog tegen problemen aanlopen, laat het ons weten, dan proberen we het zo snel mogelijk op te lossen voor je. 

Dit topic gaat nu op slot.