's Avonds traag Internet

  • 4 January 2023
  • 54 reacties
  • 888 Bekeken

Reputatie 1

@Cal  Hier in Ede exact dezelfde symptomen.Vanaf een uurtje of 19:30 a 20:00 traag tot vrijwel geen internet mogelijk. Netflix e.d. zijn op zich wel te gebruiken. Speedtest duurt erg lang voor er een server is gevonden, daarna vaak wel ok snelheden.

Ik heb al contact met jullie gehad en dit wordt nu bekeken door jullie technische dienst. Wellicht goed om de vergelijkbare issues uit dit topic daaraan te koppelen.

Cal 4 maanden geleden

Hoi @AT1979, een stip aan de horizon! De netwerkbeheerder KPN NetwerkNL is van plan om een monteur jouw kant uit te sturen. Omdat zij niet in het weekend werken vermoed ik dat je maandag, of uiterlijk dinsdag, meer van hen verneemt.

Ik blijf sowieso een vinger voor je aan de pols houden, in ieder geval ben ik blij dat we nu in de volgende fase zijn beland en ik ben hoopvol dat dit niet lang meer voor je zal duren!

Bekijk origineel

54 reacties

Reputatie 2

na al die verhalen … wordt de twijfel steeds groter … 

hadden jullie voorheen ook kpn ? of is dit de eerste provider ? als het bij kpn goed werkt  werkt het dan bij tmobile ook goed  ??

Wij hadden hiervoor ADSL, sinds vorig jaar glasvezel.

Iemand anders hier op het forum had dezelfde problemen en is overgestapt naar KPN. Die heeft nu geen problemen meer. Dus nee, als het bij KPN goed werkt, werkt het niet per sé ook goed bij T-Mobile. 

van het weekend nog maar eens goed in dit forum en tweakers gelezen over alle problemden rond Tmobile glas. heeft mij doen besluiten om de overstap te anuelren . ik ga het risco niet nemen dat ik straks ook gezeik heb

Reputatie 1

Hey @AT1979, Hoe zeer we allemaal deze situatie ook betreuren, zijn jouw verzoeken niet volledig uitvoerbaar en ietwat buitensporig. Begrijp me niet verkeerd, het is bijzonder naar dat er sinds 8 december geen oplossing gekomen is voor het tragere Internet in de avonduren. Vergoeding van alle maanden sinds de melding voor traag Internet in de avonduren kan ik echter niet aanmaken, ik zal een derde hiervan restitueren omdat we wel degelijk erkennen dat er een probleem is en omdat je beperkt bent geweest in het genieten van een geoptimaliseerde verbinding. Bovendien schorten we de overeenkomst per omgaande (in jouw geval per 18 maart aanstaande) op en dat is zoals afgesproken uit coulance. Met betrekking tot het mobiele abonnement: hier hebben wij geen enkele zeggenschap over als T-Mobile voor thuis afdeling. Tot slot wens ik je oprecht veel succes toe bij een volgende provider. Ik hoop dat je daar wel hetgeen krijgt waar je recht op hebt en dat er geen haperingen in de vezel zullen zijn.  

@Tommie De overstap naar mijn nieuwe provider per 18 maart is geregeld. Ik heb echter nog geen bevestiging van jullie ontvangen dat mijn contract bij jullie per die datum wordt gestopt. Van de terugbetaling heb ik wel mail ontvangen.

Reputatie 7
Badge +2

Hey @AT1979, fijn dat alles geregeld is. Ik heb het zojuist ook vanuit ons in orde gemaakt. Hier ontvang je een e-mail over. Ik wens je alvast veel succes bij je nieuwe provider!

Reputatie 1

@Tommie De overstap lijkt allemaal netjes te zijn afgehandeld. Dank daarvoor.

Ik heb sinds de overstap geen problemen meer met internet in de avond, dus met een zelfde configuratie in huis heeft daar het probleem niet gelegen.

Ik heb het idee dat jij, @Cal en @Jason er alles aan hebben gedaan, maar die technische dienst van jullie mag wel een schop onder de kont krijgen. Daardoor lopen er klanten weg.

Ik hoop dat met mijn opzeggen het issue bij jullie niet ook is afgerond en dat jullie blijven zoeken naar de oorzaak om mensen als @robin93 te helpen

Reageer