Beantwoord

WiFi doet het niet meer

  • 22 August 2018
  • 1 reactie
  • 2035 Bekeken

Reputatie 1
Sinds tmobile thuis storing van gisteren doet wifi het niet meer. Modem is al meerdere keren voor langere tijd ontkoppeld geweest.

7482TK
icon

Beste antwoord door jan kelder 22 August 2018, 14:50

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5
Probeer dit eens een keer

Factory reset modem


Glasvezel (Draytek Vigor 2132FVn)
1.Druk met een tandenstoker of paperclip de Factory Reset (linkeronderkant naast de lampjes) in en houd deze ingedrukt tot de ACT LED sneller gaat knipperen.
2.Laat de Factory Reset na 10 seconden weer los. Alle instellingen van het modem zijn nu hersteld naar de fabriekswaarden.
3.Check of je modem weer online is, dit kan drie minuten duren. Na een reset naar fabrieksinstellingen zijn je Wifi instellingen (naam van het Wifi netwerk en wachtwoord) ook teruggezet. Op een sticker op het modem staan de username en wachtwoord waarmee je weer kunt inloggen en aanpassen naar wens.

DSL (Huawei HG659)
1. Druk met een tandenstoker of paperclip de Factory Reset in (naast de stroomaansluiting in het midden van de achterkant). Houd deze ingedrukt totdat alle lampjes, behalve het powerlampje, uitgaan.
2. Laat de Factory Reset na 10 seconden weer los. Alle instellingen van het modem zijn nu hersteld naar de fabriekswaarden.
3.Check of je modem weer diensten heeft, dit kan 3 minuten duren. Na een reset naar fabrieksinstellingen zijn je Wifi instellingen (naam van het Wifi netwerk en wachtwoord) ook teruggezet. Op een sticker op het modem staan de username en wachtwoord waarmee je kunt inloggen en aanpassen naar wens

Reageer