Beantwoord

[NIEUWS] Nieuw verlengaanbod, speciaal voor jou!

  • 13 September 2021
  • 2 reacties
  • 82 Bekeken

Reputatie 1
  • Doet lekker mee
  • 0 reacties

Welke databundel krijg je met een 5GB abonnement die op 31 mei verlengd is maar waarvan de verlenging in gaat op 28-09-2021?

icon

Beste antwoord door Waqqas 13 September 2021, 13:29

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Hallo @nagy 

Volgens mij krijg je gewoon het abonnement dat je op 31 mei hebt afgesloten met de toen geldende databundels en prijzen.

Dit staat daar ook nog over in de FAQ :

Alle klanten die in de periode van 30 augustus 2021 tot en met 12 september 2021 een abonnement hebben afgesloten of hebben verlengd, kunnen gebruikmaken van de nieuwe databundels.

Reputatie 7
Badge +13

Klopt. Als je op een gegeven moment een abonnement verlengd krijg je dan dan geldende bundel en prijzen. Als je nog een lopende abonnementsperiode hebt start dit abonnement inderdaad pas aansluitend aan het oude. Jij krijgt niet meer te maken met eventuele tussentijdse verhogingen, veranderingenvan algemene voorwaarden, maar ook niet met eventuele grotere bundels die nu worden aangeboden. Voor klanten die nog in de 14 dagenbedenkperiode zaten is een uitzondering gemaakt.

Jij kunt ook maandelijks je bundels aanpassen, maar wel met de bundelgrootte die in de tijd dat je het abonnement afsloot van toepassing waren.

Reageer