Beantwoord

60 dagen limiet na juni

  • 4 februari 2017
  • 8 reacties
  • 458 Bekeken

Beste T-Mobile,

Ik heb een vraag, gaat de 60 dagen limiet er vanaf in juni omdat dan alle abonnementen in heel Europa geldig zijn?

Groeten,
Adriaan
icon

Beste antwoord door Anonymous 4 februari 2017, 14:35

Hoi Adriaan,Welkom op de forum van T-Mobile.

Als jij nu een Go Unlimited abonnement neemt dan gaan je 60 dagen ook nu in, dit is een kalenderjaar geldig. Dus niet pas wanneer "eventueel" alle abonnementen ingaan.Voor meer info: https://www.t-mobile.nl/go-unlimitedMocht je nu nog geen Go Unlimited abonnement hebben, dan is het allemaal nog niet zeker wat T-Mobile gaat doen vanaf juni dit jaar. Dat is nog maar afwachten!!Fijn weekend nog!
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

8 reacties

Hoi Adriaan,

Welkom op de forum van T-Mobile.
Als jij nu een Go Unlimited abonnement neemt dan gaan je 60 dagen ook nu in, dit is een kalenderjaar geldig. Dus niet pas wanneer "eventueel" alle abonnementen ingaan.

Voor meer info: https://www.t-mobile.nl/go-unlimited

Mocht je nu nog geen Go Unlimited abonnement hebben, dan is het allemaal nog niet zeker wat T-Mobile gaat doen vanaf juni dit jaar. Dat is nog maar afwachten!!

Fijn weekend nog!
Beste Serviceweb,

Nog een klein vraagje, gelden de regels vanaf juni voor alle abonnementen of alleen als je een nieuw abonnement afsluit? Want je zit vast aan een contract.

Mvg,
Adriaan
Reputatie 2
Die 60 dagen regel zal zeer waarschijnlijk ook ná 15 juni nog gelden. Namelijk, het is niet écht een limiet - het is het moment dat Go-Unlimited abonnees 10GB per maand maximaal mogen verbruiken in het buitenland. De Europese (minimale) limieten voor roaming zullen (bij een 50 euro unlimited abonnement) ongeveer op 10GB liggen (in 2017).

Dat betekend dat T-Mobile voor Go-Unlimited de eerste 60 dagen méér biedt (unlimited roaming) dan wettelijk verplicht, en na de eerste 60 dagen precies de wet volgt (10GB per maand). Let wel, elk komend jaar zal dat wettelijke minimum omhoog gaan, vanaf 2018 zal het dus méér dan 10GB zijn.

Bij een niet-unlimited abonnement (Eg Go-Up) zijn de limieten anders vanaf juni, daar is het minimale wat wettelijk aangeboden moet worden ~5GB roaming (bij een 50 euro abonnement). Bij een 25 euro abonnement is het ~2,5GB, enzovoorts.
Op dit moment is er nog helemaal niets zeker bij T-Mobile dat de 60 dagen ook na 15 juni zal gelden voor alle abonnementen. Je kan nu ook overstappen naar een Go Unlimited abonnement, als je dat zou willen. Nu krijg je 15,- euro korting (betaal je dus 35,- euro ipv 50,- euro).

Vind knap dat veel mensen al heel veel weten over nieuwe regels. Maar voorlopig is daar dus nog niets over duidelijk. Maar misschien heeft een moderator hier al een antwoord op.
Reputatie 2
Wat T-Mobile precies gaat doen is natuurlijk nog niet zeker, maar de Europese regels die het minimale beschrijven (MB/Minuten) zijn wel degelijk duidelijk. Als dat niet zo was zou T-Mobile nu geen Go abonnementen aanbieden die de aankomende EU regels volgen.
Het zal... maar ik lees hier wel meer mensen die zeggen het te weten (ik zeg niet dat jij het zo zegt), maar daar moet je denk ik mee oppassen. Omdat het nog helemaal niet echt duidelijk is. Dat er iets gaat gebeuren, dat is zeker. Maar hoe en wat en wanneer... Blijft gissen 🙂
Reputatie 5
Badge +14
@adriaanow De kosten zijn er idd af met ingang van 15 juni , als je bijvoorbeeld een bundel hebt 10 Gb kun je die ook gebruiken , maakt niet uit welke abonnement of provider. Wel is er een limit van 90 dagen die de providers mogen gebruiken , hoe tmobile dat doet moeten we even afwachten.
Reputatie 6
Badge +15
Goedemorgen allemaal,

Hoe het er allemaal precies uit gaat zien vanaf aankomende zomer weten wij inderdaad nog niet precies. Er is hier al een lopend topic over en om die reden heb ik dit topic dan ook gesloten. Zo houden we het forum overzichtelijk en voorkomen we dubbele topics. Zodra er meer informatie bekend is over hoe dit er precies uit gaat zien voor T-Mobile laten we het in dat topic weten. 🙂