Beantwoord

Bellen en sms in buitenland

  • 10 augustus 2019
  • 1 reactie
  • 264 Bekeken

hi,

ik heb geen blokkade op gebeld worden, bellen en sms ontvangen/sturen in het buitenland maar desalniettemin werkt het niet.

kunnen jullie een case aanmaken en kijken waarom dit is?

bvd!

mvg,

seima
icon

Beste antwoord door Hajar 10 augustus 2019, 13:17

Hi Seima,Ik ben gelijk voor je gaan kijken en zie dat je geen blokkades hebt. Je hebt momenteel geen actieve bundel, maar je zou wel moeten kunnen bellen en gebeld worden. Ben je wel verbonden met een buitenlands netwerk? Op deze pagina kan je het land selecteren waar je bent en dan kun je zien met welke provider je het beste bereik hebt. Zou je die dan handmatig kunnen selecteren? Ben benieuwd of het dan werkt. Heb je ook de mogelijkheid om je simkaart in een ander toestel te testen en een ander simkaart in jouw toestel. Zo kunnen we controleren of het aan je simkaart of toestel ligt!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi Seima,

Ik ben gelijk voor je gaan kijken en zie dat je geen blokkades hebt. Je hebt momenteel geen actieve bundel, maar je zou wel moeten kunnen bellen en gebeld worden. Ben je wel verbonden met een buitenlands netwerk? Op deze pagina kan je het land selecteren waar je bent en dan kun je zien met welke provider je het beste bereik hebt. Zou je die dan handmatig kunnen selecteren? Ben benieuwd of het dan werkt. Heb je ook de mogelijkheid om je simkaart in een ander toestel te testen en een ander simkaart in jouw toestel. Zo kunnen we controleren of het aan je simkaart of toestel ligt!

Reageer