Beantwoord

Bellen vanuit de VS

  • 22 mei 2018
  • 1 reactie
  • 73 Bekeken

Ik kan niet naar Nederland bellen vanuit de VS waar ik thans verblijf. Dat is een ramp want ik heb dringend contact met mijn bank nodig. Hoe kan dit?
icon

Beste antwoord door David 23 mei 2018, 12:51

Hoi Kees,Dat is inderdaad heel onhandig! :S Hopelijk kunnen we gauw achterhalen waar het verkeerd gaat!Eerst heb ik jouw gegevens erbij gepakt in ons systeem. Hier zie ik geen bijzonderheden terug: Er is geen betalingsachterstand en er staan ook geen blokkades op het gebruik in het buitenland. We moeten het dus ergens zoeken in het netwerk of toestel. In dit topic vind je alle instructies om te controleren waar het aan ligt. Kijk vooral even de instellingen van jouw mobiele netwerk na en probeer handmatig eens een andere provider te selecteren. Wellicht heb je in de omgeving waar je je bevindt geen sterk netwerk, waardoor je geen verbinding kunt krijgen.Mocht het nog niet werken, laat dan even in bovenstaand topic een reactie achter. Als je dan laat weten wat je hebt getest en welke melding je ontvangt, dan helpen we je daar verder!Dit topic gaat op slot, omdat er al een algemeen topic over dit onderwerp is.PS: Normaliter versturen we ook een SMS om te laten weten dat er een reactie is, maar gezien het tijdsverschil wil ik niet het risico lopen je wakker te maken! Je krijgt ook een e-mail van dit bericht. :)
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Kees,

Dat is inderdaad heel onhandig! :S Hopelijk kunnen we gauw achterhalen waar het verkeerd gaat!

Eerst heb ik jouw gegevens erbij gepakt in ons systeem. Hier zie ik geen bijzonderheden terug: Er is geen betalingsachterstand en er staan ook geen blokkades op het gebruik in het buitenland. We moeten het dus ergens zoeken in het netwerk of toestel. In dit topic vind je alle instructies om te controleren waar het aan ligt. Kijk vooral even de instellingen van jouw mobiele netwerk na en probeer handmatig eens een andere provider te selecteren. Wellicht heb je in de omgeving waar je je bevindt geen sterk netwerk, waardoor je geen verbinding kunt krijgen.

Mocht het nog niet werken, laat dan even in bovenstaand topic een reactie achter. Als je dan laat weten wat je hebt getest en welke melding je ontvangt, dan helpen we je daar verder!

Dit topic gaat op slot, omdat er al een algemeen topic over dit onderwerp is.

PS: Normaliter versturen we ook een SMS om te laten weten dat er een reactie is, maar gezien het tijdsverschil wil ik niet het risico lopen je wakker te maken! Je krijgt ook een e-mail van dit bericht. :)