Beantwoord

Extra simkaart in Europa

  • 28 juni 2018
  • 2 reacties
  • 344 Bekeken

Ik heb bij mijn gsm abonnement twee extra simkaarten die ik gebruik om met een laptop op internet te kunnen (data only)
En nu vraag ik me af of ik die ook in het buitenland (Europa) kan gebruiken?
icon

Beste antwoord door David 29 juni 2018, 09:57

Hoi Peter,Met de toevoeging '(data only)' bedoel je in dit geval dan de MB-verdelers bij jouw Stel Samen & Stel Bij-abonnement bedoelt en die zijn inderdaad ook te gebruiken over de grens. 🙂 Jouw mobiele abonnement is de leidraad in het verhaal, dus als je daar zelf geen blokkades op plaatst en de instellingen goed hebt ingesteld, kun je de MB-verdelers ook gewoon gebruiken.Uit jouw bericht maak ik verder niet op hoe lang en hoe vaak je in het buitenland bent, maar voor de volledigheid wijs ik je toch even op de voorwaarden voor redelijk gebruik en het voor langere tijd in het buitenland zijn. Op deze website vind je daar alle informatie over. Als het om een vakantie gaat van tijd tot tijd, dan is er weinig aan de hand, hoor! Dit is echt puur voor langer gebruik over de grens.Als wij nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons gerust weten! Alvast mooie reizen toegewenst!
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Peter,

Met de toevoeging '(data only)' bedoel je in dit geval dan de MB-verdelers bij jouw Stel Samen & Stel Bij-abonnement bedoelt en die zijn inderdaad ook te gebruiken over de grens. 🙂 Jouw mobiele abonnement is de leidraad in het verhaal, dus als je daar zelf geen blokkades op plaatst en de instellingen goed hebt ingesteld, kun je de MB-verdelers ook gewoon gebruiken.

Uit jouw bericht maak ik verder niet op hoe lang en hoe vaak je in het buitenland bent, maar voor de volledigheid wijs ik je toch even op de voorwaarden voor redelijk gebruik en het voor langere tijd in het buitenland zijn. Op deze website vind je daar alle informatie over. Als het om een vakantie gaat van tijd tot tijd, dan is er weinig aan de hand, hoor! Dit is echt puur voor langer gebruik over de grens.

Als wij nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons gerust weten! Alvast mooie reizen toegewenst!
Halo David.

Bedankt voor je antwoord.
Mijn vraag gaat inderdaad over een eenmalig vakantie bezoek in Duitsland.

Verder een duidelijk verhaal: als ik op een mijn telefoon data kan gebruiken (= abonnement) dan kan dit met de extra simkaart ook.

met vriendelijke groet,
Peter

Reageer