Vraag

Geen connectie T-Mobile USA

  • 10 juli 2017
  • 1 reactie
  • 84 Bekeken

Reputatie 1
Hoi, wij zijn nu in de USA (Anchorage) en zijn met 3 personen met allemaal een T-Mobile Go abbo. Allen hebben voor 1 maand USA geactiveerd. Helaas op geen van de toestellen is het USA T-Mobile netwerk te vinden! Wat al gedaan, telefoons uit/aan. Reset van APN settings. Het gaat om 2 iPhones (5s en 6s) en een Android (Samsung Galaxy S7)
Wat te doen? Beetje zonde van het abbo op deze manier. Ga anders morgen bij een lokale shop hier prepaid kopen en de kosten terug halen bij T-Mobile.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Peter,

Wow, Alaska! Het is daar vast en zeker prachtig? :D

Ik heb jouw abonnement even als voorbeeld genomen. Er staan geen blokkades op jouw abonnement, dus er zou een verbinding moeten zijn. Het is natuurlijk wel zo dat je afhankelijk bent van de dekking in de omgeving waar je op dat moment bent. Voor Go Unlimited EU + USA is de vaste provider T-Mobile USA, aangezien we daar het onbeperkte gedeelte op aan kunnen bieden. Wat je kunt proberen is door USA AAN te sms'en naar 2244 om te kijken of een andere provider wel bereik heeft. Houd er dan wel rekening mee dat dit niet bij het Unlimited zit, maar dan weet je in ieder geval wel goed of er überhaupt een goed signaal op te vangen is met een provider. Je kunt de simkaart weer vergrendelen door USA UIT te SMS'en naar 2244.

Ik hoor graag of het gelukt is om een werkende verbinding op poten te zetten! 🙂

Reageer