Beantwoord

Geen internet in Spanje op iPhone 7

  • 26 maart 2017
  • 1 reactie
  • 140 Bekeken

Hoe los ik dit op?
icon

Beste antwoord door David 27 maart 2017, 13:01

Hey Hamersmathijs,Altijd lekker, Spanje! :DIk heb even gekeken, maar zie geen actieve blokkades op jouw abonnement. Daarnaast zie ik ook dat je wel de MB's uit jouw databundel hebt verbruikt, dus het heeft wel gewerkt. We hebben een algemeen topic over dit onderwerp, hier staan een aantal suggesties in die je kunt uitvoeren om een werkende verbinding op poten te zetten. Ik zou je sowieso aan willen raden om de instellingen van jouw telefoon even na te lopen, zodat roaming toegestaan is, en handmatig een andere provider te selecteren. In Spanje hebben we een overeenkomst met Orange, Xfera, Movistar en Vodafone (Vodafone enkel 2G). Je kunt deze providers dus proberen te selecteren en dan kijken of het wel goed werkt!Aangezien we al een algemeen topic hebben, gaat dit topic op slot. Ik verwijs je dan ook door naar dat topic voor verdere vragen en als wij je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag van je!
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hey Hamersmathijs,

Altijd lekker, Spanje! :D

Ik heb even gekeken, maar zie geen actieve blokkades op jouw abonnement. Daarnaast zie ik ook dat je wel de MB's uit jouw databundel hebt verbruikt, dus het heeft wel gewerkt. We hebben een algemeen topic over dit onderwerp, hier staan een aantal suggesties in die je kunt uitvoeren om een werkende verbinding op poten te zetten. Ik zou je sowieso aan willen raden om de instellingen van jouw telefoon even na te lopen, zodat roaming toegestaan is, en handmatig een andere provider te selecteren. In Spanje hebben we een overeenkomst met Orange, Xfera, Movistar en Vodafone (Vodafone enkel 2G). Je kunt deze providers dus proberen te selecteren en dan kijken of het wel goed werkt!

Aangezien we al een algemeen topic hebben, gaat dit topic op slot. Ik verwijs je dan ook door naar dat topic voor verdere vragen en als wij je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag van je!