Beantwoord

Geen netwerk in buitenland

  • 24 mei 2018
  • 1 reactie
  • 76 Bekeken

Hoe komt het dat ik geen service heb in buitenland? (België) ik ben al eerder hier in België geweest en had toen wel gewoon netwerk.
icon

Beste antwoord door David 25 mei 2018, 10:00

Hoi Shaniaaa,Altijd leuk, op bezoek bij onze Zuiderburen! Is het daar ook zo zonnig als hier? 🙂Ik heb jouw gegevens er gelijk bij gepakt en zie waar het door komt dat je niet kon roamen. De factuur van 24 april was niet op tijd voldaan, dus er was een blokkade geplaatst. Deze blokkade voorkomt onder andere roaming. We hebben de betaling onlangs ontvangen, maar de blokkade was nog niet verwijderd. Ik heb deze nu handmatig voor je opgeheven. Als je jouw toestel even opnieuw opstart, dan zou het moeten werken!Laat even weten of het nu weer werkt en of wij nog iets voor je kunnen betekenen!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Shaniaaa,

Altijd leuk, op bezoek bij onze Zuiderburen! Is het daar ook zo zonnig als hier? 🙂

Ik heb jouw gegevens er gelijk bij gepakt en zie waar het door komt dat je niet kon roamen. De factuur van 24 april was niet op tijd voldaan, dus er was een blokkade geplaatst. Deze blokkade voorkomt onder andere roaming. We hebben de betaling onlangs ontvangen, maar de blokkade was nog niet verwijderd. Ik heb deze nu handmatig voor je opgeheven. Als je jouw toestel even opnieuw opstart, dan zou het moeten werken!

Laat even weten of het nu weer werkt en of wij nog iets voor je kunnen betekenen!

Reageer