Beantwoord

Geen netwerk ontvangst

  • 6 april 2017
  • 1 reactie
  • 118 Bekeken

Ik ben laatste naar Duitsland geweest, en ik had geen service geheel het verblijf daar. Mobiel aan-uit, handmatig netwerk toevoegen lukte niet en dataroaming aan-uit werkte ook niet. Overigens heb ik een Iphone 7 voor t geval dat een rol speelt.
icon

Beste antwoord door David 7 april 2017, 09:43

Hoi Senga1709,Jammer dat je geen service had en ik zie ook gelijk waar het aan ligt. Er stond een actieve blokkade op het gebruik in het buitenland. Dit zorgde ervoor dat je geen service had in Duitsland. Deze blokkade is nu opgeheven en vanaf nu zou het geen probleem meer moeten zijn om een werkende verbinding op te zetten!We hebben hier ook een algemeen topic over, dus om het forum overzichtelijk te houden gaat dit topic op slot. Mocht je nog vragen hebben, verwijs ik je door naar het algemene topic.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Senga1709,

Jammer dat je geen service had en ik zie ook gelijk waar het aan ligt. Er stond een actieve blokkade op het gebruik in het buitenland. Dit zorgde ervoor dat je geen service had in Duitsland. Deze blokkade is nu opgeheven en vanaf nu zou het geen probleem meer moeten zijn om een werkende verbinding op te zetten!

We hebben hier ook een algemeen topic over, dus om het forum overzichtelijk te houden gaat dit topic op slot. Mocht je nog vragen hebben, verwijs ik je door naar het algemene topic.

Reageer