Vraag

Geen service in Frankrijk

  • 26 juli 2017
  • 2 reacties
  • 256 Bekeken

De netwerk service in Frankrijk is uitgevallen
Grt. Martien

2 reacties

Reputatie 7
Badge +9
Het hangt er even van af wat de oorzaak is.

Als jij de enige bent zonder netwerk service, dan kan de oorzaak liggen bij het toestel of de SIMkaart. Hebben anderen wél bereik? Of heeft niemand netwerk service in de omgeving?

Is het een netwerk storing, dan kan T-Mobile er helaas niets aan doen. Het netwerk in Frankrijk wordt beheerd door de desbetreffende provider in Frankrijk. T-Mobile Nederland heeft alleen maar een contract om klanten toegang te geven tot het netwerk. Het netwerk staat volledig onder beheer van de Franse provider.

Eventuele storingen moeten bij lokale provider worden gemeld, en moeten door die provider worden opgelost. Helaas kan T-Mobile Nederland daar niets aan doen.

Heb je al eens gekeken op de website van de provider die de storing heeft? Mogelijk hebben zij een bericht geplaatst over een storing.

Zie het zo: Als er een gat zit in de snelweg in Frankrijk, kan de Nederlandse Rijkswaterstaat daar niets aan doen.
Reputatie 7
Badge +20
Hoi Martien,

Zo te zien heeft ShadowLea al goed met je mee gedacht! 🙂 Had je dit bericht al gelezen?

Ik heb even gekeken, maar er zijn geen blokkades actief op jouw aansluiting. Het ligt in dit geval dan aan de instellingen of de Franse provider. Neem ook even de stappen uit dit topic door. Hier staat precies in wat je zelf kunt doen. Ik zou vooral even kijken of een andere provider wél een signaal geeft.

We horen graag of het weer werkt!

Reageer