Beantwoord

Internet buitenland en data uit je bundel

  • 3 april 2017
  • 3 reacties
  • 254 Bekeken

  • Doet lekker mee
  • 0 reacties
Hoi. Ik heb een stel samen en stel bij abonnement uit 2016, ik weet dat ik hiermee binnen mijn bundel binnen de EU kan bellen/internetten en sms'en. Kan iemand mij de precieze voorwaarden vertellen? Ik ga namelijk een week naar Duitsland.
icon

Beste antwoord door Muberra 4 april 2017, 12:00

Hi Emm3,Leuk dat je naar Duitsland gaat!Je hebt inderdaad een Stel Samen & Stel Bij abonnement met een internetbundel van 3 GB. Met die databundel kan je 100 MB gebruiken in het buitenland, in jouw geval Duitsland. Alle informatie hierover kan je teruglezen op deze pagina. Je hoeft niet bang te zijn voor extra kosten, want zijn je 100 MB's op, dan krijg je een sms met het bericht dat je zelf mag bepalen hoe je verder wilt internetten. Dan heb je twee opties waar je uit kan kiezen: Travel & Surf pas of Betalen per MB.Bij Travel & Surf koop je een internetpas waarmee je een vast aantal MB's krijgt voor een vaste prijs. Dat is heel handig als je niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan, want zodra de MB's zijn verbruikt stopt het internet ook. Dit kan je aanvragen door op de sms te reageren of je kan het regelen via My T-Mobile.Je kan ook kiezen voor betalen per MB, dan worden de kosten per MB berekend die je gebruikt, tot een maximum van € 60,50. Ik zou je adviseren om altijd voor een Travel & Surf pas te kiezen, want dan ben je voordeliger uit dan als je per MB betaalt.Neem ook een kijkje op deze pagina. Hier kan je precies zien met welke Duitse providers wij samenwerken zodat je de beste dekking hebt daar. Je ziet ook of er 2G, 3G of 4G mogelijk is.Heb je meer vragen, laat het dan weten. Ik help je altijd graag verder. Viel Spaß in Deutschland! 🆒
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

3 reacties

Reputatie 4
Hi Emm3,

Leuk dat je naar Duitsland gaat!

Je hebt inderdaad een Stel Samen & Stel Bij abonnement met een internetbundel van 3 GB. Met die databundel kan je 100 MB gebruiken in het buitenland, in jouw geval Duitsland. Alle informatie hierover kan je teruglezen op deze pagina. Je hoeft niet bang te zijn voor extra kosten, want zijn je 100 MB's op, dan krijg je een sms met het bericht dat je zelf mag bepalen hoe je verder wilt internetten. Dan heb je twee opties waar je uit kan kiezen: Travel & Surf pas of Betalen per MB.

Bij Travel & Surf koop je een internetpas waarmee je een vast aantal MB's krijgt voor een vaste prijs. Dat is heel handig als je niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan, want zodra de MB's zijn verbruikt stopt het internet ook. Dit kan je aanvragen door op de sms te reageren of je kan het regelen via My T-Mobile.

Je kan ook kiezen voor betalen per MB, dan worden de kosten per MB berekend die je gebruikt, tot een maximum van € 60,50. Ik zou je adviseren om altijd voor een Travel & Surf pas te kiezen, want dan ben je voordeliger uit dan als je per MB betaalt.

Neem ook een kijkje op deze pagina. Hier kan je precies zien met welke Duitse providers wij samenwerken zodat je de beste dekking hebt daar. Je ziet ook of er 2G, 3G of 4G mogelijk is.

Heb je meer vragen, laat het dan weten. Ik help je altijd graag verder. Viel Spaß in Deutschland! 🆒
En hoe gaat het te werk na 1-7-2017 met de nieuwe wetgeving kan dan een ieder zijn internet bundel in het buitenland gewoon gebruiken??
Hoi Gargamel250.

Kort antwoord: ja, alle bel-, sms- en databundels van alle abonnementen zijn straks in de EU te gebruiken. In dit topic wordt meer informatie gegeven. Mocht je er nog vragen over hebben, zou je ze dan in dat topic willen stellen? Op die manier houden we de vragen over dit onderwerp bij elkaar. 🙂