Beantwoord

Internet Florida werkt niet

  • 9 januari 2017
  • 10 reacties
  • 211 Bekeken

Ik kom net terug van een vakantie in florida en heb een buitenlandbundel van 250 mb aangeschaft van 14,99. Nauwelijks kunnen gebruiken want het internet was zooooo traag, gewoon onbruikbaar. Hoe kan dit? Ook geprobeerd handmatig netwerk te kiezen, dit maakte ook geen verschil.
icon

Beste antwoord door Hajar 10 januari 2017, 17:18

Hi Clareijn,Heb je een leuke tijd gehad in Florida? Het was vast warmer dan hier! :8Ik zie dat je gebruik maakt van PrePaid en met PrePaid kun je inderdaad alleen verbinding maken met het T-Mobile netwerk. De andere providers in de VS zijn niet beschikbaar voor PrePaid. Ik zie dat je op dit moment weer in Nederland bent en dus kunnen wij niet onderzoeken waarom jouw internet zo traag was. Ervaarde je dit probleem overal of alleen op bepaalde locaties? Ervaar je vaker problemen met internet in het buitenland?Ik hoor graag van je! 🙂
Bekijk origineel

10 reacties

Reputatie 5
Badge +17
Hallo en welkom op het T-Mobile forum,

Weet je misschien van welk netwerktype (2G, 3G of 4G) je gebruik maakte in de VS? En welke provider?

Houd er ook rekening mee dat niet elk land zulke goeie snelheden als Nederland heeft. Nederland is één van de weinige landen wereldwijd dat een verdomd goed netwerk heeft.

Groet,
Ik heb handmatig gezocht naar netwerken en ik kon toen vaak alleen maar een 2g netwerk kiezen van t-mobile, er stonden wel andere netwerken bij maar die kon ik niet aanvinken.
Reputatie 5
Badge +17
Had je dit overal in Florida of op specifieke locaties?
En welk toestel heb je? Niet elke toestel ondersteunen de 3G/4G frequenties die ze in de VS gebruiken.
In de regio Orlando en ik gebruikte een sony xperia Z. Ik heb geen 1 keer normaal kunnen internetten helaas.
Reputatie 5
Badge +17
4G werkt alleen op 2100 MHz (hoge frequentie, dus bereik kan slecht zijn) op je toestel, 3G zou gewoon prima moeten werken. T-Mobile USA en Sprint zouden moeten werken.

Ik heb geen idee waarom je alleen 2G had in de VS. Een netwerk-specialist zou er even naar moeten kijken, denk ik.

Groet,
Dankje voor de reacties, hoe kom ik met een netwerkspecialist in contact?
Groet
Reputatie 5
Badge +17
Gewoon even geduld hebben. Ze pakken dit topic vanzelf wel op. Dit duurt gemiddeld 24-48 uur.
Reputatie 7
Badge +20
Hi Clareijn,

Heb je een leuke tijd gehad in Florida? Het was vast warmer dan hier! :8

Ik zie dat je gebruik maakt van PrePaid en met PrePaid kun je inderdaad alleen verbinding maken met het T-Mobile netwerk. De andere providers in de VS zijn niet beschikbaar voor PrePaid. Ik zie dat je op dit moment weer in Nederland bent en dus kunnen wij niet onderzoeken waarom jouw internet zo traag was. Ervaarde je dit probleem overal of alleen op bepaalde locaties? Ervaar je vaker problemen met internet in het buitenland?

Ik hoor graag van je! 🙂
Was geweldig in Florida alleen het internet was ronduit slecht te noemen helaas, ik kon dus alleen maar kiezen voor het netwerk t mobile 2g of soms helemaal geen netwerk en ik heb geen 1 keer kunnen internetten op een normale manier, whatssapp versturen ontzettend traag en een webpagina openen lukte niet. Ik ben op allerlei locaties in Florida geweest en overal slecht. Ik wist niet dat er verschil zat tussen een abonnement en een prepaidkaart van t mobile als je deze wilt gebruiken voor trav en surf in de usa.
Reputatie 7
Badge +20
Hi Clareijn,

Aaah nice! Goed om te horen dat je een fijne tijd hebt gehad in Florida. De slechte verbinding kan dus liggen aan het feit dat je een PrePaid simkaart hebt. Jammer dat wij dit niet meer kunnen onderzoeken omdat je alweer terug bent. Met een abonnement heb je toegang tot meerdere netwerken en kun je dus het netwerk kiezen met het beste bereik. Check voor de volgende keer deze pagina voor meer informatie over welke providers beschikbaar zijn met PrePaid.

Ik hoop dat je nu meer duidelijkheid hebt!

Reageer