Beantwoord

Internet in buitenland werkt niet

  • 1 april 2017
  • 1 reactie
  • 339 Bekeken

Ik heb 250 mb bundel voor in het buitenland maar het werkt niet
Ik heb dataroaming aangezet maar nog steeds geen internet
icon

Beste antwoord door Thalina 3 april 2017, 09:37

Hoi Amazing26,Ai, dat is niet zo fijn! Ik heb gelijk in het systeem voor je gekeken en ik zie dat je op 22/11/2013 via My T-Mobile een blokkade voor dataroaming hebt geactiveerd. Dat is alweer een tijdje geleden dus begrijpelijk dat je dat was vergeten 😉 Ik heb deze blokkade gelijk voor je verwijderd. Als je je toestel uit- en aanzet, moet je weer verbinding kunnen maken met internet in het buitenland.Nog een fijne tijd toegewenst in het buitenland! Als ik nog ergens bij kan helpen, laat het gerust weten. Ik help je graag!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Amazing26,

Ai, dat is niet zo fijn! Ik heb gelijk in het systeem voor je gekeken en ik zie dat je op 22/11/2013 via My T-Mobile een blokkade voor dataroaming hebt geactiveerd. Dat is alweer een tijdje geleden dus begrijpelijk dat je dat was vergeten 😉 Ik heb deze blokkade gelijk voor je verwijderd. Als je je toestel uit- en aanzet, moet je weer verbinding kunnen maken met internet in het buitenland.

Nog een fijne tijd toegewenst in het buitenland! Als ik nog ergens bij kan helpen, laat het gerust weten. Ik help je graag!

Reageer