Beantwoord

Internet in Kroatië

  • 28 juli 2017
  • 1 reactie
  • 442 Bekeken

Wij waren in Kroatië op vakantie. En ook daar slecht internet. Zoals zo velen eerst op de wifi van de camping mr ja dat is altijd slecht. Dus allebei een GO abbo. Dus lekker op snel 4G internet van t-mobile. Nou kwamen bedrogen uit want was niet veel beter dan de camping WiFi.
Jammer. Regelmatig zelfs 3G netwerk mr we zijn verwend met 4G. Vind t echt jammer dat t gebeurde want heb verder nooit geen klachten over t-mobile.
Verder wel een goede vakantie gehad.
Gr Bjorn Stasse
icon

Beste antwoord door mmatheeuwsen 29 juli 2017, 11:59

Dat is een bekend probleem bij T-Mobile, ze routeren verkeer via Nederlandse servers. Ofwel: het verkeer wordt via Nederland omgeleid zodat T-Mobile kan bijhouden hoeveel MB je gebruikt. Dit kan ook zonder die routering, alleen duurt het dan wat langer voordat die gegevens bij T-Mobile bekend zijn.Zie ook het topic: https://forum.t-mobile.nl/buitenland-423/knijpt-t-mobile-snelheid-in-buitenland-281331/index6.html#post1396831.
Bekijk origineel

1 reactie

Dat is een bekend probleem bij T-Mobile, ze routeren verkeer via Nederlandse servers. Ofwel: het verkeer wordt via Nederland omgeleid zodat T-Mobile kan bijhouden hoeveel MB je gebruikt. Dit kan ook zonder die routering, alleen duurt het dan wat langer voordat die gegevens bij T-Mobile bekend zijn.

Zie ook het topic: https://forum.t-mobile.nl/buitenland-423/knijpt-t-mobile-snelheid-in-buitenland-281331/index6.html#post1396831.

Reageer