Beantwoord

Kosten gebeld worden in buitenland

  • 3 februari 2017
  • 2 reacties
  • 241 Bekeken

Hallo,

Ik ben in guatemala en vanaf maandag in el salvador. IEMAND WIL MIJ EEN LANGERE TIJD BELLEN vanuit nederland. ZIJN HIEr VOOR MIJ KOSTEN AAN VERBONDEN? Dank
icon

Beste antwoord door David 4 februari 2017, 13:16

Hoi Mireilleklaverweide,Zo te zien is er in allebei jouw topics al gereageerd en ben je op de huisregels gewezen. Houd in het vervolg alsjeblieft rekening hoe je een vraag stelt, want het meerdere malen stellen van je vraag en gebruiken van caps lock is niet toegestaan.Het hele verhaal over T-Mobile Go in dit topic en het andere gaat in jouw geval niet op en heeft ook niets van doen met jouw vraag, aangezien Guatemala en El Salvador niet in de EU liggen, maar in zone 3. De tarieven die Serviceweb hierboven genoemd heeft kun je dan ook aanhouden voor jouw vraag. Voor beide landen geldt een tarief van €1,02 per minuut om gebeld te worden. Misschien is het dan ook handig om te kijken naar een alternatief, zeker als iemand je lang wilt bellen, want dan kan het behoorlijk oplopen.Als je nog meer vragen hebt, laat het dan in dit topic weten, dan helpt iedereen je daar graag bij verder. Alvast een fijne reis!
Bekijk origineel

2 reacties

Hoi,

Welkom op de forum van T-Mobile.
Heb je een Go Basic, Go Next, Go abonnement? Dan kun je tot 120 minuten bellen in de EU, gratis sms’en en al je GB’s gebruiken in de EU. En ga je Unlimited? Dan hoef je je helemaal geen zorgen meer te maken. Je kunt dan onbeperkt bellen én internetten in de hele EU.

T-Mobile heeft de wereld opgedeeld in zones. De tarieven voor gebruik van je telefoon in het buitenland verschillen per zone. Bekijk deze lijst op de volgende pagina: https://www.t-mobile.nl/mobiel-abonnement/buitenland/tarieven-in-buitenland

Fijne vakantie
Reputatie 7
Badge +20
Hoi Mireilleklaverweide,

Zo te zien is er in allebei jouw topics al gereageerd en ben je op de huisregels gewezen. Houd in het vervolg alsjeblieft rekening hoe je een vraag stelt, want het meerdere malen stellen van je vraag en gebruiken van caps lock is niet toegestaan.

Het hele verhaal over T-Mobile Go in dit topic en het andere gaat in jouw geval niet op en heeft ook niets van doen met jouw vraag, aangezien Guatemala en El Salvador niet in de EU liggen, maar in zone 3. De tarieven die Serviceweb hierboven genoemd heeft kun je dan ook aanhouden voor jouw vraag. Voor beide landen geldt een tarief van €1,02 per minuut om gebeld te worden. Misschien is het dan ook handig om te kijken naar een alternatief, zeker als iemand je lang wilt bellen, want dan kan het behoorlijk oplopen.

Als je nog meer vragen hebt, laat het dan in dit topic weten, dan helpt iedereen je daar graag bij verder. Alvast een fijne reis!

Reageer