Beantwoord

Niet bereikbaar in buitenland

  • 10 januari 2017
  • 1 reactie
  • 468 Bekeken

Hoi:

Ik ben momenteel in het buitenland en ik hoor van vrienden dat ze mij belden of sms'ten terwijl ik hier niets krijg (geen bericht of gemiste call of zo). Is er een beperking van t-mobile dat dit niet toestaat? Ik heb net (een paar maanden geleden) een nieuw toestel gekocht, maar ik ben al meer dan 10 jaar klant van t-mobile. Bedankt voor jullie aandacht.
icon

Beste antwoord door David 10 januari 2017, 16:02

Hoi Mariano,Dat heb ik gelijk voor jou gecheckt, maar je hebt geen betalingsachterstand of blokkade, waardoor je dit niet zou kunnen. Het ligt dus hoogst waarschijnlijk aan de instellingen van jouw telefoon of de provider waar je mee verbonden bent. We hebben een algemeen topic over dit probleem met de suggesties om het op te lossen. Het is aan te raden om te kijken of jouw instellingen wel correct staan en eventueel verbinding te maken met een andere provider.Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, laat dan een bericht achter in dat topic. Laat dan gelijk even weten van welk toestel je gebruik maakt, in welk land je bent en welke providers je hebt geprobeerd te selecteren.Dit topic gaat op slot om het overzicht te bewaren, je kunt in het algemene topic jouw reactie achterlaten.
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Mariano,

Dat heb ik gelijk voor jou gecheckt, maar je hebt geen betalingsachterstand of blokkade, waardoor je dit niet zou kunnen. Het ligt dus hoogst waarschijnlijk aan de instellingen van jouw telefoon of de provider waar je mee verbonden bent. We hebben een algemeen topic over dit probleem met de suggesties om het op te lossen. Het is aan te raden om te kijken of jouw instellingen wel correct staan en eventueel verbinding te maken met een andere provider.

Mocht het nog steeds niet gelukt zijn, laat dan een bericht achter in dat topic. Laat dan gelijk even weten van welk toestel je gebruik maakt, in welk land je bent en welke providers je hebt geprobeerd te selecteren.

Dit topic gaat op slot om het overzicht te bewaren, je kunt in het algemene topic jouw reactie achterlaten.