Vraag

Travel en surf USA

  • 9 oktober 2011
  • 6 reacties
  • 1222 Bekeken

Reputatie 2
Wie kan mij stap voor stap uitleggen (zonder naar links te verwijzen want die zeggen allemaal wat anders) hoe ik, als ik naar New York ga, een travel en surf weekpas aanschaf.

Op de ene link staat zone 2, op de andere zone 3 (of sterker nog: de USA wordt daar helemaal niet genoemd, dus valt het automatisch onder zone 3 Overige landen), heel verwarrend allemaal.

Thanks !!

6 reacties

Reputatie 7
Zone 2 is VS ligt daar New York niet, ik ga toch naar een link verwijzen 🙂
Reputatie 7
Je moet het gewoon activeren, daarna kun je kopen 🙂
Reputatie 2
Zone 2 is VS ligt daar New York niet, ik ga toch naar <a rel="nofollow" href="http://www.t-mobile.nl/service-en-contact/buitenland/internet-in-het-buitenland" target="_blank">een link</a> verwijzen <img src="https://forum.t-mobile.nl/images/smilies/smile.png" border="0" alt="" title="Smilie" class="inlineimg" />

Ja maar in een andere pagina wordt heel de VS niet genoemd. Heel verwarrend dus. En als je iemand van T-mobile belt, dan krijg je weer hele andere instructies.

Volgens de een moet je een sms naar 1301 sturen en eenmaal in het buitenland naar 1401. En volgens de ander moet je naar een link als je er eenmaal bent en zo kan ik er nog een paar opnoemen. Hoe moeilijk is het nou om stap 1, stap 2 en stap 3 duidelijk te vermelden.
Reputatie 6
@Wenke
De VS valt in zone 2. Via de T-Mobile website kun je van ieder land controleren in welke zone een land valt. Kies in het pulldown menu het betreffende land. Vervolgens zie je naast de naam van het land de zone staan.

Als je een internetpas wilt aanschaffen in het buitenland dan is het van belang dat je in ieder geval de dienst Travel & Surf hebt geactiveerd. Dit is bij jou al gebeurd. Vervolgens kun je, als je in het buitenland bent, op 3 manieren een internetpas aanschaffen.
► Via de browser van je telefoon: Je ontvangt een gratis sms met een link naar de Travel & Surf pagina en als je de browser start word je automatisch naar de website www.roaming.t-mobile.nl gestuurd om een pas aan te kunnen schaffen.
► Via sms: Sms de bestelcode naar 1401. De bestelcodes staan op de T-Mobile website.
► Via de Travel & Surf app: Voor Android en voor de iPhone zoek in de Apple AppStore op T-Mobile Travel & Surf.
Hallo! Ik probeer nu al 2 dagen vanuit de USA( New York) een travel en surf pas ( zone 2) aan te schaffen. Ik zie nergens tussen de travel en surf opties de zone 2 optie staan. Wel dat ie bestaat maar ik krijg alleen de NL/EU passen als optie! Al met medewerkers via chat de telefoon juist ingesteld(mobiele data) maar nog steeds niets. Kan dit door een moderator misschien op afstand voor mij geregeld worden?
Reputatie 7
Badge +20
Hi Mario,

Ik ben gelijk voor je gaan kijken en zie dat het gisteravond toch nog is gelukt om een Travel & Surf pas te activeren. Werkt alles weer naar behoren? Als ik nog iets voor je kan betekenen, let me know! Ik wens je heel veel plezier in de New York! Als je van pizza houdt dan moet je echt langs Joe's Pizza in Greenwich village. Beste pizza ever!

Reageer