Beantwoord

Travel & Surf pas aanschaffen in Nigeria

  • 4 mei 2017
  • 1 reactie
  • 57 Bekeken

Ik wil een pas voor het buitenland ( mijn man zit in Nigeria) kopen, maar ik krijg alleen voucher inwisselen? Kan dus geen internet pas voor hem aankopen... Vorige week lukte het wel maar zijn bundel is op en hij wil graag een nieuwe... Graag u hulp
icon

Beste antwoord door Thalina 5 mei 2017, 09:10

Hoi Diones,Begrijpelijk dat je graag wilt dat jouw man bereikbaar is als hij zo ver van huis is 🙂 Ik zie dat je bent ingelogd met jouw 06-nummer, dus ik kan niet bij de gegevens van jouw man. Hoe heb je een pas proberen aan te schaffen voor hem? Krijg je een foutmelding te zien? Kun je aan jouw man vragen om eens naar deze pagina te gaan (wifi uitzetten)? Daar krijgt hij dan de opties te zien om een pas aan te schaffen. Ik denk dat dat de makkelijkste manier is om een nieuwe pas aan te schaffen. Mocht dit niet lukken, kun je hem dan vragen om in te loggen op het forum en hier een bericht te plaatsen? Dan kijk ik met hem mee!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Diones,

Begrijpelijk dat je graag wilt dat jouw man bereikbaar is als hij zo ver van huis is 🙂 Ik zie dat je bent ingelogd met jouw 06-nummer, dus ik kan niet bij de gegevens van jouw man. Hoe heb je een pas proberen aan te schaffen voor hem? Krijg je een foutmelding te zien? Kun je aan jouw man vragen om eens naar deze pagina te gaan (wifi uitzetten)? Daar krijgt hij dan de opties te zien om een pas aan te schaffen. Ik denk dat dat de makkelijkste manier is om een nieuwe pas aan te schaffen. Mocht dit niet lukken, kun je hem dan vragen om in te loggen op het forum en hier een bericht te plaatsen? Dan kijk ik met hem mee!

Reageer