Beantwoord

Travel & Surf pas is weg

  • 19 juni 2017
  • 1 reactie
  • 75 Bekeken

Reputatie 2
Ik had 500 mb aanvulling gekocht.
Die is nu niet meer zichtbaar.
Ik moet nog een kleine 700 mb hebben inclucief mijn eigen bundel.
icon

Beste antwoord door Muberra 20 juni 2017, 12:11

Hoi Prh153,Goed dat je dit aangeeft. Ik ga je meteen helpen! :)In het systeem zie ik al direct wat er is gebeurd. Je hebt namelijk op 12 juni een Travel & Surf M-pas aangeschaft, maar op 13 juni zijn de nieuwe roaming tarieven van start gegaan waardoor jouw Travel & Surf pas is komen te vervallen. Heb je al gehoord over de nieuwe roaming tarieven? Het betekent simpelweg dat jouw Stel Samen & Stel Bij abonnement vanaf 13 juni geheel kosteloos ook in de EU is te gebruiken. Dus in jouw geval is dat 500 MB data en 120 belminuten waarmee je lekker kan bellen tijdens jouw vakantie. Klinkt goed toch? Zonder extra kosten en alleen maar meer genieten tijdens de warme zomer! Op 3 juni heb je jouw nieuwe tegoed van de maand gekregen, dat is dus 500 MB, waarvan je na 13 juni data hebt verbruikt in plaats van via de Travel & Surf pas.Wanneer je in de EU bent en je hebt meer data nodig, dan kan je een MB/GB-aanvuller kopen om online te blijven. Hier vindt je daar meer informatie en de prijzen over. Een Travel & Surf pas heb je nodig wanneer je buiten de EU gaat reizen, in de andere zones. Ik heb hier ook het speciale topic voor jou met meer informatie over de roaming wijzigingen.En nu het leukste nieuws van mijn antwoord op jouw vraag: ik ga de Travel & Surf pas voor je vergoeden! Ik hoop dat je hier blij mee bent. Als jouw MB's straks op zijn, houd er dan rekening mee dat je een MB/GB-aanvuller moet kopen en geen Travel & Surf pas.Ik wens je nog veel plezier in het buitenland. Als ik je nog ergens mee kan helpen, sta ik voor je klaar! 🆒
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Hoi Prh153,

Goed dat je dit aangeeft. Ik ga je meteen helpen! :)

In het systeem zie ik al direct wat er is gebeurd. Je hebt namelijk op 12 juni een Travel & Surf M-pas aangeschaft, maar op 13 juni zijn de nieuwe roaming tarieven van start gegaan waardoor jouw Travel & Surf pas is komen te vervallen. Heb je al gehoord over de nieuwe roaming tarieven? Het betekent simpelweg dat jouw Stel Samen & Stel Bij abonnement vanaf 13 juni geheel kosteloos ook in de EU is te gebruiken. Dus in jouw geval is dat 500 MB data en 120 belminuten waarmee je lekker kan bellen tijdens jouw vakantie. Klinkt goed toch? Zonder extra kosten en alleen maar meer genieten tijdens de warme zomer! Op 3 juni heb je jouw nieuwe tegoed van de maand gekregen, dat is dus 500 MB, waarvan je na 13 juni data hebt verbruikt in plaats van via de Travel & Surf pas.

Wanneer je in de EU bent en je hebt meer data nodig, dan kan je een MB/GB-aanvuller kopen om online te blijven. Hier vindt je daar meer informatie en de prijzen over. Een Travel & Surf pas heb je nodig wanneer je buiten de EU gaat reizen, in de andere zones. Ik heb hier ook het speciale topic voor jou met meer informatie over de roaming wijzigingen.

En nu het leukste nieuws van mijn antwoord op jouw vraag: ik ga de Travel & Surf pas voor je vergoeden! Ik hoop dat je hier blij mee bent. Als jouw MB's straks op zijn, houd er dan rekening mee dat je een MB/GB-aanvuller moet kopen en geen Travel & Surf pas.

Ik wens je nog veel plezier in het buitenland. Als ik je nog ergens mee kan helpen, sta ik voor je klaar! 🆒

Reageer