Beantwoord

Week cruisen, hoe kan ik internetten?

  • 17 november 2017
  • 1 reactie
  • 80 Bekeken

Goedemiddag! Mijn man en ik gaan een weekje cruisen aankomende zondag tot de zondag daarop. We varen tussen Frankrijk, Spanje en Italië. Moet ik mijn internetbundel aanpassen op die week? Ik wil wel af en toe kunnen internetten.
icon

Beste antwoord door Sam- 20 november 2017, 11:35

Hey Hey Klaasjecg,Gaaf zeg, daar kijk je vast erg naar uit. Ik ben een beetje jaloers. :DGoed dat je hierover navraag doet voordat de cruise begint. Simpel gezegd; je hoeft niets te doen. Je kan namelijk binnen de EU gewoon gebruik maken van je Nederlandse internet bundel. Is de bundel op dan kan je deze aanvullen. Dit kan je allemaal via de My T-Mobile applicatie regelen.Let wel op dat je in de buurt moet zijn van land om verbinding te kunnen maken van één van de beschikbare netwerken. Als je te ver van een mast zit dan heb je geen service, maar ik vermoed dat ze daar op het schip wel een oplossing voor hebben (Wi-Fi).Mocht je verder problemen ervaren met het netwerk in het buitenland dan kan je een kijkje nemen in dit topic. Hier vind je meer informatie over hoe je verbinding kan maken met één van de beschikbare netwerken.Is je vraag zo beantwoord? Heb je aanvullende vragen dan kan je hier altijd terecht. Alvast heel veel plezier, geniet ervan. 😉
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Hey Hey Klaasjecg,

Gaaf zeg, daar kijk je vast erg naar uit. Ik ben een beetje jaloers. :D

Goed dat je hierover navraag doet voordat de cruise begint. Simpel gezegd; je hoeft niets te doen. Je kan namelijk binnen de EU gewoon gebruik maken van je Nederlandse internet bundel. Is de bundel op dan kan je deze aanvullen. Dit kan je allemaal via de My T-Mobile applicatie regelen.

Let wel op dat je in de buurt moet zijn van land om verbinding te kunnen maken van één van de beschikbare netwerken. Als je te ver van een mast zit dan heb je geen service, maar ik vermoed dat ze daar op het schip wel een oplossing voor hebben (Wi-Fi).

Mocht je verder problemen ervaren met het netwerk in het buitenland dan kan je een kijkje nemen in dit topic. Hier vind je meer informatie over hoe je verbinding kan maken met één van de beschikbare netwerken.

Is je vraag zo beantwoord? Heb je aanvullende vragen dan kan je hier altijd terecht. Alvast heel veel plezier, geniet ervan. 😉

Reageer