Beantwoord

'Welkom in het buitenland' sms

  • 25 december 2016
  • 11 reacties
  • 463 Bekeken

Ik ben gister aangekomen in de VS en heb vandaag alleen 14 smsjes gekregen met het bericht 'welkom in de vs, enz'. Nogal irritant, en zeker onnodig. Is er een manie dat dit uitgezet kan worden, aangezien ik me er wel van bewust ben dat ik in de VS ben. Alvast bedankt
icon

Beste antwoord door David 27 december 2016, 15:04

Hoi Emma-alex,14 keer is inderdaad een tikje overdreven! Deze berichten worden automatisch verstuurd wanneer er een aanmelding op het buitenlandse netwerk wordt geconstateerd. Ik begrijp dat je het na 14 keer wel begrijpt. ;)Je had zelf ook al wat geblokkeerd, maar dit is SMS in het algemeen. Als je wilt kunnen we die blokkade ook weer opheffen, want we kunnen ook alleen de welkomstberichten blokkeren. Als je dit wilt, dan horen we dat nog graag! De blokkade op de welkomstberichten heb ik nu in ieder geval geactiveerd, dus die ontvang je vanaf nu niet meer. Je kunt de kosten ook op onze tarievenpagina vinden.Als we je nog ergens bij kunnen helpen, laat het dan weten! Nog een mooie tijd in Amerika!
Bekijk origineel

11 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Emma-alex,

14 keer is inderdaad een tikje overdreven! Deze berichten worden automatisch verstuurd wanneer er een aanmelding op het buitenlandse netwerk wordt geconstateerd. Ik begrijp dat je het na 14 keer wel begrijpt. ;)

Je had zelf ook al wat geblokkeerd, maar dit is SMS in het algemeen. Als je wilt kunnen we die blokkade ook weer opheffen, want we kunnen ook alleen de welkomstberichten blokkeren. Als je dit wilt, dan horen we dat nog graag! De blokkade op de welkomstberichten heb ik nu in ieder geval geactiveerd, dus die ontvang je vanaf nu niet meer. Je kunt de kosten ook op onze tarievenpagina vinden.

Als we je nog ergens bij kunnen helpen, laat het dan weten! Nog een mooie tijd in Amerika!
Hoi David,
Ik stel de blokkade op prijs, maar het lijkt niet te hebben geholpen, aangezien ik in de laatste 5 minuten opnieuw twee keer dezelfde welkomst sms heb binnen gekregen.
Reputatie 7
Badge +20
Hey Emma-alex,

Zou je jouw toestel eens opnieuw kunnen opstarten? De blokkade staat goed in het systeem, dus het zou echt niet meer moeten gebeuren. Als het dan nog niet werkt zit het probleem ergens in het systeem en moet het door de technische specialisten gecheckt worden.

We horen graag van je of het alsnog gewerkt heeft! 🙂
Ik ben dus ietsjes eerder in de vs, en begin der ook aardig zat van te worden. Heb er inmiddels 31 gehad. In 4dagen tijd. En wordt er beetje gek van. Zouden jullie voor mij dit ook willen blokkeren? Ik heb al een pas voor het buitenland.

Mvg Anouk Goedhart
Reputatie 5
Badge +17
Hoi xanoukkie,

Welkom op het forum. Leuk dat je hier je vraag stelt.

Begrijpelijk dat je dit opgelost wilt hebben. Ik heb het ook voor jou gelijk geblokkeerd. Zet over 15 minuten je toestel één keer helemaal uit en weer aan. Dan hoor je deze sms'jes niet meer te ontvangen!
Zouden jullie dit voor mij ook uit kunnen schakelen, ben ondertussen 5 dagen in de VS en heb al 60 berichten gehad.

Groet Roland
Reputatie 5
Badge +17
Hoi Roland,

Welkom op het forum!

Gaaf dat ook jij in de Verenigde Staten bent. Heb je het naar je zin daar?

Begrijpelijk dat je dit opgelost wilt hebben. Ik heb deze sms'jes meteen voor je uitgeschakeld. Zet over 15 minuten je toestel één keer helemaal uit en weer aan, zodat de veranderingen worden doorgevoerd.

Ik wens je nog een prettig verblijf toe en alvast een fijne jaarwisseling!
Bedankt issam, maar ik heb net nummer 90 binnen dus het werkt nog niet.
Reputatie 7
Badge +20
Hi Roland,

Had je jouw toestel al eens opnieuw opgestart nadat Issam de berichten geblokkeerd had? Ben je nog lang in Amerika? We kunnen dit anders door onze technische specialisten uit laten zoeken, maar dan is het wel handig als ze het uit kunnen zoeken wanneer jij daar nog bent.

We horen graag van je of de berichten nog binnen stromen, of dat het misschien al opgelost is!
Het is inmiddels gestopt hoor, bedankt
Reputatie 7
Badge +20
Hi Roland,

Goed nieuws! Dankjewel voor de terugkoppeling! Ik wens je nog veel plezier in de VS! 🙂

Reageer