Beantwoord

XS-bundel in het buitenland

  • 27 juli 2017
  • 2 reacties
  • 76 Bekeken

ik heb begrepen dat je je mb gewoon in het buitenlandkunt gebruiken. nou heb ik per maand 500 mb.
maar ik was laatst in luxemburg en daar kon ik maar 50 mb gebruiken. nou ga ik op vakantie naar belgie en is mijn vraag heb ik daar dan 500 mb os 50 mb ?
icon

Beste antwoord door David 27 juli 2017, 16:44

Hey Sankoop,Zou je kunnen aangeven wanneer je in Luxemburg was? De regels zijn namelijk pas vanaf 13 juni veranderd. Als je dus daarvoor in Luxemburg was, dan waren de oude regels nog geldig en dan had je inderdaad slechts 50 MB ter beschikking voor gebruik in de EU.Vanaf 13 juni is dit aangepast en jij kunt dan ook nu jouw volledige bundels in België en de EU (plus IJsland en Noorwegen) gebruiken. Als jouw toestel goed staat ingesteld, dan kun je dus de volledige XS-bundel in België gebruiken, net als jouw 120 minuten.Laat je ons weten of alles nu helemaal duidelijk is? Als je nog vragen hebt, laat het ons weten!
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hey Sankoop,

Zou je kunnen aangeven wanneer je in Luxemburg was? De regels zijn namelijk pas vanaf 13 juni veranderd. Als je dus daarvoor in Luxemburg was, dan waren de oude regels nog geldig en dan had je inderdaad slechts 50 MB ter beschikking voor gebruik in de EU.

Vanaf 13 juni is dit aangepast en jij kunt dan ook nu jouw volledige bundels in België en de EU (plus IJsland en Noorwegen) gebruiken. Als jouw toestel goed staat ingesteld, dan kun je dus de volledige XS-bundel in België gebruiken, net als jouw 120 minuten.

Laat je ons weten of alles nu helemaal duidelijk is? Als je nog vragen hebt, laat het ons weten!
heel erg bedankt voor jullie berichtje. ik was 10 juni in luxemburg dus dan lag het daar aan 🙂

Reageer