Hoe stuur ik een privébericht?

  • 23 juli 2014
  • 0 reacties
  • 10541 Bekeken

Reputatie 4
Badge +17
  • Oud-medewerker
  • 1941 reacties

Ben jij door een van onze collega's gevraagd om een privébericht te sturen naar een moderator? Of wil jij gewoon iemand een leuk berichtje sturen, maar weet je niet hoe dit moet? Hieronder vind je de volledige uitleg over het sturen van een privébericht:

Om een privébericht te sturen moet je natuurlijk eerst weten naar wie je deze wilt sturen. Het is niet toegestaan om een van de moderators een privébericht te sturen. Pas als hier om wordt gevraagd kun je de moderator een privéberichtje sturen. Verder ben je natuurlijk vrij om privéberichten te sturen mits je je aan de huisregels houdt. 

Als je in een topic een gebruiker ziet waar je een privébericht naar wilt sturen dan klik je op zijn of haar naam aan de linkerkant van het scherm. Zodra je op de naam hebt geklikt wordt je doorverwezen naar de profielpagina van deze gebruiker. Op deze pagina vind je een aantal gegevens over deze gebruiker. Onder de aangegeven informatie staat het knopje 'Privébericht'. Als je op dit knopje klikt dan kom je in een chatvenster waar je een bericht kan sturen.

Als je een verzonden bericht wilt verwijderen, dan is dit ook mogelijk! Bijvoorbeeld wanneer je privégegevens hebt verzonden en deze nu graag wilt wissen.

Op deze manier kan je een gesprek aangaan met ons, een van de Super Users en alle andere communityleden!


This topic has been closed for comments