Beantwoord

nummer wijzigen ASAP

  • 20 June 2021
  • 4 reacties
  • 87 Bekeken

Hallo, ik word telefonisch lastig gevallen, heb mijn telefoonnummer al 10 jaar en nu wil ik zsm mijn telefoonnummer wijzigen. Klantenservice is gesloten op zondag dus kan een mod me hierbij helpen aub? 
 

mvg, 

bbOekettjee

icon

Beste antwoord door CrisTien 20 June 2021, 09:29

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +13

Hier staat alles over de mogelijkheden en kosten van een ander nummer.

Op zondag is het misschien lastig om dit te regelen. Zet je toestel dan uit vandaag en bel morgen even de klantenservice.

Reputatie 7
Badge +20

Heb je dat nummer al geblokkeerd @bbOekettjee ? Al 10 jaar lijkt mij vreselijk.

De meeste shops zijn open. Als het mogelijk is ga er dan even langs vandaag.

https://www.t-mobile.nl/winkels 
Succes!

Reputatie 7
Badge +20

Hoi @bbOekettjee,

Heel vervelend om te lezen dat je jouw nummer moet wijzigen, in verband met de overlast. Heb je hier ook al een melding van ingediend via ons onderzoeksformulier?

Aangezien het topic gemarkeerd is als beantwoord; betekent dit dat je het advies van Cristien hebt opgevolgd en naar de winkel bent gegaan om je nummer te wijzigen? 

Het handigste is om het via de telefonische klantenservice of in de winkel te regelen, omdat je dan zelf nog kunt kiezen welk nummer je zou willen en ze kunnen dan ook direct de wijziging doorvoeren. Als dit geen opties voor je zijn dan kan ik het voor je uitvoeren. Stuur me dan even een privébericht met jouw 06-nummer, volledige adres, geboortedatum en laatste vier cijfers IBAN, zodat ik dit verder op kan pakken! 

We horen graag van je of het is gelukt om je nummer te wijzigen!

 

Reageer