ALL ABOUT PEOPLE 2022

Dag van het Gezin: meld je met het gezin aan voor Klantvoordeel!

  • 13 May 2022
  • 0 reacties
  • 27 Bekeken
Dag van het Gezin: meld je met het gezin aan voor Klantvoordeel!
Reputatie 6
Badge +6
  • T-Mobile Moderator
  • 523 reacties

Zondag 15 mei is het de ‘Dag van het Gezin’. Hebben jullie al een leuk uitje gepland staan met het gezin of doen jullie helemaal niks met deze inhaakdag? Stiekem is het altijd leuk om mee te gaan met de inhaakdagen, altijd een extra dag waarop je iets speciaals kan doen. Mocht je niks met het gezin doen deze dag of heb je geen tijd? Je kan altijd Klantvoordeel ontvangen met meerdere abonnementen thuis, dan heb je met het gezin heel het jaar profijt!


 

Wat is Klantvoordeel?

We houden allemaal van korting en van voordelen. Sharing is caring! Mochten jullie in het gezin meerdere abonnementen van ons hebben op één adres, dan komen jullie allemaal in aanmerking voor het Klantvoordeel! Denk hierbij aan extra data voor jouw mobiel of een maandelijkse korting op jouw mobiel of thuis abonnement. Dat is lekker! Er kunnen maximaal zes mobiele T-Mobile abonnementen en één internetabonnement voor thuis op hetzelfde adres geregistreerd staan binnen Klantvoordeel.​ Wanneer je het mobiele abonnement en⁄of Internet voor thuis wijzigt, kunnen de klantvoordelen wijzigen en⁄of vervallen

 

Wanneer krijg je welk Klantvoordeel?

Op verschillende manieren kan jij al Klantvoordeel krijgen. Verschillende combinaties met mobiel abonnementen van T-Mobile of bijvoorbeeld een combinatie met een internet abonnement. Maar wist je ook dat als je een Tele2 mobiel abonnement hebt naast een internet voor thuis abonnement bij T-Mobile, dat je dan ook Klantvoordeel kan krijgen? Welke voordelen je precies krijgt met de verschillende abonnementen, vind je op onze website. We zetten ook de combinaties hier voor je op een rijtje waarmee jij Klantvoordeel kan ontvangen:

​ 

Klantvoordeel combinaties

 

Hoe doe je een aanvraag voor Klantvoordeel?

Je kan Klantvoordeel aanvragen in My T-Mobile voor jouw mobiel abonnementen en in My T-Mobile Thuis voor jouw internetabonnement. Ook kan je het Klantvoordeel aanmelden via onze website. Vergeet je dus zeker niet aan te melden. Zou zonde zijn als je korting misloopt, want met wat je bespaart, kan je weer een leuk uitje met het gezin plannen!😉 Mocht je verder nog vragen hebben over het Klantvoordeel, dan kan je terecht in het Klantvoordeel | T-Mobile Community topic. Hier zetten we de veelgestelde vragen op een rijtje.

 

Heb jij je al aangemeld voor het Klantvoordeel met het gezin? Zo niet, doe dit dan gelijk eventjes en geniet van de korting! Verder ben ik uiteraard ook benieuwd of jullie nog plannen hebben op deze prachtige familie inhaakdag. Laat het weten in de comments!😁


0 reacties

Geen reactie

Reageer