[Topic Tuesday] De Zomerborrel 2021

  • 24 August 2021
  • 3 reacties
  • 76 Bekeken
[Topic Tuesday] De Zomerborrel 2021
Reputatie 7
Badge +4
  • T-Mobile moderator
  • 3397 reacties

Op woensdag 4 augustus was het eindelijk zo ver! Op deze zonnige dag was het tijd voor dé borrel van het jaar, woehoe. Zonder onze Superusers zou de Community niet de Community zijn zoals wij die graag zien. Deze toppers verdienen het dan ook om af en toe (letterlijk) in het zonnetje te worden gezet. Benieuwd uit wie dit super team bestaat? Check het hier!


Eens in de zoveel tijd proberen wij om samen te komen met de Moderators en de Superusers van T-Mobile. Wij hebben de eerste week van augustus dan ook leuk afgetrapt met een gezellige get together. Het is alweer een paar weken geleden, maar de herinneringen van die dag staan nog volop in ons geheugen geprent. 

Jaarlijkse Superuser uitjes

Het was in elk opzicht een top dag: heerlijk weer, lekker eten en drinken én als kers op de taart natuurlijk heel fijn gezelschap. Wat wil je nog meer? Nou, vaker van dit soort borrels natuurlijk.

Het had nogal even geduurd voordat we weer in real life bij elkaar konden zijn. Dus toen de dag aanbrak, vlogen deze uren dan ook razendsnel voorbij. En ja je leest het goed, wanneer je Superuser bent dan proberen wij in ieder geval jaarlijks een leuk uitje te plannen.

De invulling van de dag

Zodra we compleet waren en in een lekker parkje in Utrecht samen waren gekomen, begonnen we gezellig met een spelletje. Uiteraard was het tijd om even goed met elkaar bij te kletsen onder het genot van een glaasje fris of een borrel. Aan hapjes waren er geen gebrek, de zon vloeide rijkelijk over onze gezichten en de lachspieren werden weer goed getraind. De dag was voor iedereen geslaagd en wij kijken nu alweer uit naar het volgende event.

 

 

Wil jij ook Superuser worden? Dat kan! Laat vooral doorschemeren dat jij dit leuke team wilt versterken door veel op de Community aanwezig te zijn. Beantwoord genoeg vragen, creëer eigen topics waarmee je andere kunt helpen én houd de sfeer vooral positief. Laat hieronder weten wat er bij jou echt niet kan ontbreken tijdens een zomerborrel! 🌼

 


3 reacties

Reputatie 7
Badge +11

Drankje(s), spelletjes en praatjes een prima dagje weer en gelukkig met een prima weertje. :blush:

 

Reputatie 7
Badge +10

Thanks voor deze geslaagde dag en aan iedereen die er was. Altijd tof een gezicht achter de naam te zien en meer te leren over de achtergronden van zaken die spelen. Daarmee kunnen we elkaar nog beter ondersteunen.

Maar er blijft 1 prangende vraag; waar is die picnicmand van de foto gebleven? En waar zijn de sportschoenen van @Lisa ?

Reputatie 7
Badge +4

Jullie bedankt en op naar nog veel meer leuke borrels! 😁

Hahaha ssst @TAVL! De schoenen zitten in de mand en die mand heb ik dan ook heel goed ergens verstopt. 

Reageer